S-a aflat adevărul despre tricolorul lui Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, cu Denis Drăguş şi soţia sa. Nimeni nu ştia aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre tricolorul lui Edi Iordănescu. Un apropiat al lui Denis Drăguș a povestit ce se întâmplă în familia fotbalistului.

În plan fotbalistic, Drăguș a avut un sezon foarte bun. S-a făcut remarcat și la EURO 2024, iar în această vară s-a transferat la Trabzonspor.

Ce se întâmplă în familia lui Denis Drăguş

Denis Drăguș și soția sa, Vanessa, i-au uimit pe toți apropiații cu gesturile pe care le fac. De-a lungul timpului, cei doi au botezat mai mulți copii abandonați la naștere. Dezvăluirea a fost făcută de Codin Maticiuc pe pagina sa de socializare.

”Familia Drăguș
Denis e faimos. Face parte din Echipa Națională a României. Ați văzut-o și pe soția lui, Vanessa. Știți și că au două fetițe de care sunt extrem de îndrăgostiți. Ce nu știți este că ei mai au niște copii.
Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a născut una bucată înger român. Se numește Sarah Nicole. Americancă sută la sută, dar cu misiune românească în suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat în România și a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emoționale, în orice caz îngerul Sarah are vreo zece acum.

Statul s-a prins și direcții de protecție a copilului din toată țara o sună să adopte copii inadoptabili. Acum câteva săptămâni i-a murit o fetiță în brațe care de când s-a născut se știa că are de trăit doar câteva luni. Mama biologică n-a vrut așa ceva, statul să scape cât mai repede, mama înger Sarah a luat-o deși mai avea vreo 10 acasă.

O parte din copiii Sarei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș. Copii fără vedere sau fără posibilitatea de a merge.”, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

”Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis”

”Copii pentru care mama Vanessa Drăguș scrie din când în când pe conturile ei postări care nu fac like-uri cât cele cu soțul atacant.
„Nu pot merge, n-am picioare
Dar am aripi Zburatoare!
În suflet am doar iubire
Bunătate în privire.
Din cer, trimisă-i mama mea
Cea care mi-a schimbat viața.
Mami, tu m-ai învățat
Să zâmbesc neîncetat
Și chiar dacă-s diferită
Să mă bucur de-orice clipă.
Să nu sufăr că e greu,
Să văd binele mereu.
Sunt micuță încă tare
Dar şi când voi creşte mare,
Tălpile nu vor simți
Rece, cald, ud nu vor ști
Dar inima mea o să știe
Că viața este magie
Dacă știi să o prețuiești
Şi răul să nu îl privești!
Te iubim mult, îngerașul nostru din povești! Sofi noastră minunată, ești unul dintre darurile noastre de Crăciun și o lecție în fiecare zi #ourgoddaughter„

Familia Drăguș este formată din doi copii de douăzeci și ceva de ani cu copii mici și care au grijă și de alți copii. Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis”, a mai scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed