Elvețienii se tem de România! Anunțul momentului înaintea duelului de pe Arena Națională. S-a aflat abia acum

Elvețienii se tem de România! Anunțul momentului înaintea duelului de pe Arena Națională. S-a aflat abia acum. Selecționerul echipei Elveției este din ce în ce mai contestat.

Marți seara, la meciul dintre România și Elveția, se va afla cine este câștigătoarea Grupei I a preliminariilor Campionatului European din 2024, care va avea loc în Germania.

Elvețienii se tem de România! Anunțul momentului înaintea duelului de pe Arena Națională

Elvețienii de la CDT sunt foarte agitați înaintea partidei cu România, de pe Arena Națională. Aceștia și-au adus aminte de situația fotbalului elvețian de acum 32 de ani. Atunci, după un meci disputat tot la București, naționala rămânea fără selecționer.

Elvețienii se tem ca soarta lui Yakin, selecționerul naționalei lor, să nu fie aceeași.

„În București, acum doi ani, scriam istorie. Astăzi riscăm să fim în urna a patra în decembrie (n.r. câștigătoarea grupei va fi în urna a doua). Bucureștiul este cea mai înaltă culme pe care a urcat fotbalul elvețian în istoria recentă (n.r. Elveția a ajuns în sferturi la EURO 2020).

Acum, poate fi și cea mai joasă. Sentimentul este, totuși, că discuția principală ar trebui să fie alta decât urna în care vom fi. Da, e vorba de viitorul selecționerului Murat Yakin. Și, totodată, de viitorul Elveției.

(…) București, terminus de antrenori încă din 1991. O curiozitate: ultima dată când am jucat pe tărâm românesc într-o campanie europeană, totul s-a sfârșit cu o despărțire. Uli Stielike a decis să renunțe la post.

Era 1991 și, spre deosebire de prezent, Elveția rata Campionatul European din Suedia, organizat anul următor. Mai exact, acum 32 de ani, pe 13 noiembrie, ‘Crucea Roșie’ pierdea cu 0-1 în fața lui Hagi și a colegilor lui și îi oferea Scoției primul loc în grupă”, se arată într-un fragment din articolul sursei citate.

La meciul cu Elveția, de pe Arena Națională, sunt așteptați aproximativ 50.000 de suporteri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed