Elias Charalambous şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună antrenorul cipriot. Anunţ uluitor după antrenamentul cu public în faţa lui Virtus

Elias Charalambous şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună antrenorul cipriot. Anunţ uluitor după antrenamentul cu public în faţa lui Virtus. Tehnicianul campioanei a avut un discurs temperat, în ciuda scorului mare stabilit de echipa sa.

Elias Charalambous a surprins, din nou, după meciul cu Virtus. Campioana s-a impus cu scorul de 7-1, dar cipriotul se gândeşte deja la meciul cu U Cluj.

Elias Charalambous şochează pe toată lumea!

Elias Charalambous spune că disputa cu Maccabi Tel-Aviv, adversara FCSB-ului din turul 2 de Champions League nu este de actualitate. Vrea un debut cu victorie în prima etapă din Superliga, contra celor de la U Cluj. Disputa va avea loc sâmbătă seara, de la ora 22.00.

„Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partidă, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează că vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Scorul este foarte bun, cred că va fi suficient pentru calificare, însă mai avem o partidă.

Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu U Cluj, nu avem multe zile de odihnă. Astăzi am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă! Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi”, a declarat Charalambous, imediat după ultimul fluier al partidei din San Marino, la care au asistat 2.000 de români.

În schimb, Gigi Becali era mult mai entuziasmat. „A fost meci de antrenament, dar nu orice echipă dădea șapte, trebuie să joci combinativ, să îi desfaci. Singurul semn de întrebare pe care îl aveam era Lixandru, însă a demonstrat că merită să joace. Nu mi-a plăcut de el cu Corvinul, dar în a doua repriză cu Virtus s-a văzut. Lixandru va rămâne titular”, a spus patronul campioanei, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed