Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Antrenorul celor de la FCSB intervine în scandalul momentului. E foarte grav

Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Antrenorul celor de la FCSB intervine în scandalul momentului. E foarte grav ceea ce s-a întâmplat. Tehnicianul vicecampioanei a vorbit despre problemele pe care le-a avut Joyskim Dawa.

Fundaşul lui Elias Charalambous a fost abuzat după eliminarea din restanţa cu Hermannstadt, din deplasare, scor 2-2.

Elias Charalambous s-a dezlănţuit!

Jucătorul lui Elias Charalambous, Joyskim Dawa a publicat o serie de insulte pe care le-a primit ca urmare a eliminării din meciul cu Hermannstadt, 2-2. Printre cei care l-au jignit se numără un fotbalist activ, Robert Stănici (22 de ani), jucător care activează în prezent în Liga 3, la CSM Cetatea Turnu Măgurele.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit și el despre acest caz. Cipriotul a spus că rasismul nu are voie să existe sub nicio formă nici în sport, dar nici în viața de zi cu zi. „Dawa e un fotbalist care în special în acest an a jucat foarte bine. A făcut un efort foarte mare începând încă din presezon.

Muncește foarte mult în fiecare zi și greșelile pe care le facem fac parte din viață. Nu îl pot judeca pentru acel cartonaș roșu luat. Nu pot să vorbesc de rău despre el.

Aș vrea să vorbesc și despre l-a supărat atât pe el, cât și pe noi toți ceilalți. Rasismul nu trebuie să existe în sport, dar nici în viață.

Oamenii trebuie să se gândească de două-trei ori la ce vor să spună înainte să deschidă gura sau înainte să scrie ceva pe social media. Suntem egali cu toții, nu suntem diferiți.
Cred că nu doar fanii noștri, ci toți microbiștii din România au fost de partea lui Dawa în această situație, dar și împotriva rasismului” , a declarat Elias Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed