Elias Charalambous face dezvăluirea nopţii! Anunţ clar după victoria cu FC Botoşani: ‘A fost un meci nebun’ + Avertisment clar pentru propria echipă

Elias Charalambous face dezvăluirea nopţii! Anunţ clar după victoria cu FC Botoşani. FCSB a avut doi oameni eliminaţi, dar a reuşit să câştige trei puncte uriaşe în lupta pentru titlul din Superliga.

Elias Charalambous era foarte mulţumit după FCSB-FC Botoşani 3-2. Echipa sa a profitat de înfrângerea celor de la Rapid şi s-a îndepărtat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Elias Charalambous face dezvăluirea nopţii!

„Vreau să-mi felicit jucătorii. A fost un meci nebun azi. Am vrut să înscriem repede şi am reuşit. Puteam marca şi golul 2. Eliminarea ne-a făcut treaba mai dificilă. A trebuit să suferim mai mult în 10 jucători.

Ştiam că trebuie să fim compacţi. Am avut planul nostru. Ştiam că vom mai avea ocazii. Până la final a fost un meci greu”, a spus Elias Charlambous, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Totuşi, antrenorul vicecampioanei îşi avertizează echipa. Titlul în Superliga nu s-a jucat momentan. „Avem 10 puncte şi trebuie să continuăm lupta. Suntem norocoşi că avem jucători care pot juca roluri diferite. Putem apela la astfel de soluţii. Lixandru a jucat bine. Felicit jucătorii pentru efort şi pentru victorie. Mulţumim suporterilor că au fost alături de noi şi că le-am oferit o victorie”, a spus Elias Charalambous, care a vorbit şi despre eliminarea lui Antwi.

„Nana a părăsit terenul în lacrimi. El e cel care suferă cel mai mult şi e datoria noastră să îl ajutăm. E bine că am câştigat. Pentru mine diferenţa de 10 puncte nu însemană nimic acum. Mai avem 3 mecirui până la play-off. Vom găsi soluţii. ne-am dori să avem toţi jucătorii apţi, dar suntem aici să găsim soluţii”, a încheiat Charalambous, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed