Elias Charalambous face dezvăluirea momentului! Revenire de ultimă oră la FCSB. S-a aflat chiar înaintea meciului

Elias Charalambous face dezvăluirea momentului! Revenire de ultimă oră la FCSB. S-a aflat chiar înaintea meciului. Tehnicianul cipriot a vorbit înaintea disputei cu Petrolul, crucială pentru titlu în Superliga.

Elias Charalambous a anunţat o revenire importantă la FCSB, înaintea meciului cu Petrolul. Este vorba despre Vlad Chiricheş care s-a refăcut şi va fi pe banca de rezerve a roş-albaştrilor.

Elias Charalambous face dezvăluirea momentului!

Elias Charalambous a spus că fundaşul nu va începe pe teren partida, dar există posibilitatea ca acesta să intre pe parcurs. Vlad Chiricheş s-a accidentat la finalul lunii august, în timpul unui meci cu UTA. De atunci, acesta nu a mai bifat niciun minut şi a fost supus şi unei operaţii.

Elias Charalambous a transmis că revenirea lui Vlad Chiricheş în lotul FCSB-ului reprezintă o veste uriaşă. „Chiricheş va fi cu noi mâine, sunt veşti foarte bune. Va fi primul meci după mult timp, încet-încet a început să se alăture echipei. E foarte important pentru echipă, pentru jucători că el va fi în vestiar. Vom vedea, nu va fi titular, dar vom vedea cum va fi meciul şi poate într-un moment va intra în meci”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

În acest moment, liderul din Superliga are 10 puncte avans faţă de cei de la Rapid. Mai sunt două etape din sezonul regulat. FCSB mai are de jucat acasă cu Petrolul şi în deplasare cu giuleştenii. De partea cealaltă, echipa rapidistă are o deplasare cu CSU Craiova şi derby-ul cu echipa roş-albastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed