Elias Charalambous face anunţul momentului! S-a aflat chiar înaintea meciului. Ce le-a transmis fanilor vicecampioanei

Elias Charalambous face anunţul momentului! S-a aflat chiar înaintea meciului. S-a aflat ce le-a transmis fanilor vicecampioanei chiar înaintea disputei cu Hermannstadt, de la Sibiu. Duelul va avea loc joi seara, de la ora 20.00.

Elias Charalambous a vorbit înaintea meciului cu Hermannstadt, o restanță din etapa a 5-a a Superligii.

Elias Charalambous face anunţul momentului!

Elias Charalambous laudă echipa lui Marius Măldărășanu pentru jocul prestat. Mai mult, cipriotul le-a dat o veste bună fanilor. Extrema Alexandru Băluță și fundașul Alexandru Pantea sunt apți de joc.

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei echipei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor.

Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută. Dar vom da totul pentru câștiga acest meci.

După cum am spus, avem multe meciuri. E clar că nu putem conta doar pe 11 jucători. Sunt fericit că avem jucători buni, care se pot adapta.

E clar că trebuie să facem schimbări. Dar avem o echipă bună și putem schimba jucătorii. Sunt fericit cu echipa. Jucătorii arată mereu că au calitate. În plus, sunt mulți care marchează, iar asta e important. Sunt mulțumit că avem multe soluții.

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine. Despre Chiricheș știam că va fi indisponibil mult timp. Se recuperează zi de zi, dar încă mai are nevoie de timp. Doar el e indisponibil”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă dinaintea meciului de la Sibiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed