Elias Charalambous, dezvăluiri de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş. Antrenorul celor de la FCSB a spus când ar putea reveni pe teren

Elias Charalambous, dezvăluiri de ultimă oră! S-a aflat ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş. Stadiul în care se află, în urma accidentării din duelul cu UTA. Antrenorul celor de la FCSB a spus când ar putea reveni pe teren.

Vlad Chiricheș își pregătește revenirea pe gazon! Termenul limită oferit de către Elias Charalambous. Noi vești despre situația jucătorului.

Elias Charalambous, dezvăluiri de ultimă oră!

Vlad Chricheș se află într-o perioadă de recuperare în urma unei accidentări suferite în duelul direct cu UTA, scor 1-2, în etapa #7 a Superligii.

Elias Charalambous a vorbit despre situația actuală a jucătorului vicecampioanei, urmând ca fundașul să revină pe teren, în vederea reluării antrenamentelor, săptămâna viitoare.

Cipriotul îl va întâmpina pe Chiricheș în scurt timp, având pregătit un set de exerciții speciale, pentru a-l ajuta pe fundaș să își reia ritmul normal.

Charalambous este de părere că această perioadă de repaus a fost benefică pentru jucător, ajutându-l să își refacă exponențial condiția fizică. „De săptămâna viitoare va începe să alerge și vom vedea cum merge. Nu știm exact când se va întoarce, dar e pe drumul cel bun.

E puternic, e un jucător experimentat, de multe ori mintea trebuie să fie limpede. El e puternic și cred că se va întoarce și mai puternic”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

”Becali gândește cu voce tare!”

Vlad Chiricheș dispune de un salariu uriaș din partea conducerii FCSB, 500.000 de euro anual. Gigi Becali a declarat, la scurt timp după accidentarea fundașului, faptul că regretă investițiile făcute în transferul lui Chiricheș.

Mihai Stoica a dezbătut subiectul, clarificând faptul că declarațiile latifundiarului au fost cât se poate de neadevărate, conform orangesport.ro.

„Gigi Becali gândeşte cu voce tare la toate emisiunile la care este invitat pe calea undelor.

Sub nicio formă nu e genul care să-i pară rău sau se gândească câţi bani a cheltuit cu Chiricheş şi nu joacă, cu Panţîru şi nu joacă.

Trece la capitolul pierderi, doar că gândeşte cu voce tare. Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă.

Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine. După pauza internaţional. Am spus, la începutul lui noiembrie”, a declarat Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed