Elias Charalambous a primit ordin! Jucătorul care şi-a pierdut locul de titular la FCSB. De ce s-a enervat Gigi Becali

Elias Charalambous a primit ordin! Jucătorul care şi-a pierdut locul de titular la FCSB. Greșeala colosală pe care a comis-o în duelul direct cu CSU Craiova. De ce s-a enervat Gigi Becali.

David Miculescu, probleme cu patronul FCSB! Motivul pentru care i s-a interzis titularizarea. I-a transmis totul lui Elias Charalambous.

Elias Charalambous a primit ordin!

După un sezon nefericit, David Miculescu promite un 2024 plin de realizări, iar jucătorul vicecampioanei s-a ținut de cuvânt până acum!

A marcat în ambele partide ale FCSB-ului din noul an, atât cu UTA (4-0), cât și cu CSU Craiova (3-0).

Gigi Becali, pe de altă parte, își confirmă nemulțumirea față de condiția fizică a atacantului. Omul de afaceri este de părere că Miculescu nu se ridică la nivelul coechipierilor săi.

„Ai văzut, a intrat David Miculescu și a pierdut o minge în tușă. L-a costat aia, că nu mai joacă titular acum. La mine poți să pasezi greșit, dar cum face Olaru, să pasezi repede. Dacă stai și ți-o fură adversarul, atunci eu gata….

La mine trebuie să ai viteză de joc. Dacă joci în viteză îmi ești prieten. Dar dacă vine baba cu colacii… îi și mănâncă. Poți să dai pasă la adversar, dar joacă în viteză. Dacă stai cu mingea la picior, să te întorci, nu merge așa. Cum făcea și Compagno!”, a declarat Gigi Becali.

Mesaj către Mihai Rotaru, după victoria din Bănie: ”I-am scris aseară!”

Becali i-a trimis un mesaj patronului oltenilor, după ce FCSB a făcut senzație pe arena Ion Oblemenco, 3-0 cu CSU Craiova, conform Fanatik.

„Acum, avem doi fundași centrali care sunt esențiali în joc. Noi nu aveam fundași centrali. Nu o spun cu răutate, dar ieri am văzut ce a spus Mihai Rotaru, că ne-a urcat pe garduri.

Fotbalul se joacă cu mingea, nu pe gard. Ăla nu e fotbal, e urcat pe gard. Bine, o să spună că e figurativ, dar dacă le spui jucătorilor să îi urce pe gard….

Cum le spunea Lăcătuș înainte „Le rupem gleznele!”, eu le ziceam „Să jucăm fotbal!”. După i-am dat și eu un mesaj „Ți-am dat nanana, să ții minte toată viața ta!”. Aseară, imediat i l-am dat. Nu mi-a răspuns, el nu vorbește două zile după meci. El nu se mai poate compara cu mine la fotbal!”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed