Elias Charalambous a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Amănunte de ultimă oră din interior

Elias Charalambous a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Amănunte de ultimă oră din interior. Oficialul campioanei, Mihai Stoica a vorbit după victoria la scor în faţa celor de la Virtus.

Mihai Stoica a lansat un avertisment pentru băieţii lui Elias Charalambous. Mai mult, i-a spus clar şi antrenorului cipriot.

Elias Charalambous a primit ordin!

Elias Charalambous este obligat să îi elimine pe israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica nu a fost impresionat de victoria în faţa amatorilor de la Virtus. Pentru campioană urmează debutul în Superliga. Sâmbătă, de la ora 22.00, FCSB joacă împotriva celor de la U  Cluj, pe teren propriu.

Returul cu Virtus va avea loc la București, pe 16 iulie. Mihai Stoica nu s-a entuziasmat prea tare după această victorie categorică. Acesta a recunoscut faptul că Elias Charalambous va trimite în teren o formulă experimentală.

„Le-am spus înainte de meci că sunt şapte meciuri în care n-au voie să ia trei cartonaşe, iar orice cartonaş la meciurile astea două cu Virtus… Cu tot respectul, ştiam că nu vom avea probleme, sunt jucători amatori, dar ce e important e că s-a jucat serios. Se poate întâmpla să vezi că adversarul să fie modest şi să te faci de râs, dar ai noştri au fost bine.

Primul examen este sâmbătă cu Universitatea Cluj. Până acum am fost nemulţumit cum ne-am prezentat în prima jumătate a meciului cu Corvinul. În a doua parte, da, am fost net superiori. Meciul de azi nu are relevanţă, a fost reuşit. U Cluj e primul adversar serios, după aia toate gândurile noastre merg spre Maccabi Tel Aviv, care azi a câştigat 2-0. Ştim că vom întâlni un adversar foarte puternic şi noi la momentul ăla trebuie să fim foarte bine.

Recordurile de azi nu mă impresionează, chiar deloc, nu. Cu Aalborg s-a câştigat cu 6-0, dar era Aalborg. Azi nu are relevanţă scorul. Mai bine de jumătate dintre cei prezenţi pe stadion au fost români, am jucat ca acasă.

Clar, clar (n.r. – la retur vor evolua jucătorii tineri). Oricum trebuie să joace, e o posibilitate să joace şi Toma, Popa, normal. Acum să vedem că trebuie gândit pachetul de meciuri. Jucăm trei meciuri importante, U Cluj, Slobozia şi Maccabi, meciul tur, după care Galaţi şi returul la Budapesta cu Maccabi. Să fim inspiraţi cu alegerile pe care le facem, că trebuie gândită o echipă… Importantă e dubla cu Maccabi”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed