Edi Iordănescu va fi uimit! Anunţul făcut de sora selecţionerului. S-a aflat imediat după calificarea la EURO 2024 / Foto

Edi Iordănescu va fi uimit! Anunţul făcut de sora selecţionerului. S-a aflat imediat după calificarea la EURO 2024. Maria a făcut ravagii pe rețelele de socializare, la scurt timp după victoria tricolorilor.

Maria Iordănescu a trăit cu sufletul la gură partida României cu Israel! Ce a postat sora selecționerului după calificarea la Campionatul European.

Edi Iordănescu va fi uimit!

România s-a calificat la Campionatul European 2024, în urma victoriei cu Israel, 2-1, în deplasare în Ungaria!

Tricolorii s-au bucurat din plin pentru calificarea matematică, suporterii fiind în delir pretutindeni, în țară, dar și peste hotare.

Adevăratul haos va avea loc marţi seară, atunci când elevii lui Edi Iordănescu vor da piept cu Elveția, în cadrul ultimei etape preliminare. Cele două formații se vor lupta crunt pentru prima poziție în clasamentul Grupei I, dar, cel mai important, pentru urna a doua valorică la tragerea la sorți, programată pe 2 decembrie, la Elbphilarmonie din Hamburg.

Sora selecționerului, mândră de prima reprezentativă!

Maria Iordănescu, sora selecționerului, a reacționat pe rețelele de socializare, la scurt timp după obținerea biletului de calificare la EURO de către români.

Femeia a postat două imagini din care reiese mândria sa față de Eduard Iordănescu, dar și față de elevii selecționerului.

Sursa Instagram
Sursa Instagram

Edi Iordănescu a ținut morțiș să mulțumească familiei sale pentru susținerea necondiționată, în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei.

”Eu aş vrea totuşi să împart şi nişte mulţumiri. Pentru că de mâine nu mai apuc. De mâine intru în gândirea meciului cu Elveţia. Vreau să mulţumesc familiei mele. Părinţilor, soţiei, copiilor. Fraţilor care au fost alături de mine la meci, surorii mele, întregii familii, tuturor celor care au fost alături de noi!”, a transmis selecționerul.

Mesaj la 3:30 dimineața!

La obținerea calificării, selecționerul a fost surprins cu lacrimi în ochi.

Iordănescu nu s-a rezumat la prea multe cuvinte, însă a postat numele formației care a cules roadele muncii sale din ultimele luni.

”ROMÂNIAAAAAAAAA!”, a fost mesajul selecționerului, pe Facebook, la ceva timp după momentul calificării la Campionatul European din Germania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed