Edi Iordănescu se va enerva grav! Nicolae Stanciu, umilit în direct: Ce i s-a reproşat tricolorului

Edi Iordănescu se va enerva grav! Nicolae Stanciu, umilit în direct: S-a aflat ce i s-a reproşat tricolorului. Nicolae Stanciu a fost criticat din cauza prestației sale la națională. Afirmațiile îi aparțin lui Valeriu Iftime, care s-a arătat nemulțumit de căpitanul echipei naționale în meciurile cu Andorra și Belarus.

Dacă în primul meci a avut o evoluție timidă, la partida cu Belarus Stanciu a reușit să deschidă scorul din lovitură liberă.

Nicolae Stanciu, criticat de Valeriu Iftime

Înainte de meciul de pe Arena Națională, Valeriu Iftime a lansat critici la adresa fotbalistului, dată fiind lipsa de performanță a acestuia din partida cu Andorra.

„Toți sunt în zona asta mediocră. Ca să fiu sincer, nu avem niciun jucător care joacă într-un campionat puternic, care să joace în Champions League. Nu vedeți? Joacă Stanciu și parcă era bunică-miu. Adică mi se părea greoi, greoi, greoi, parcă a venit din China pe jos, ceea ce…

Din păcate, suntem mediocri în rezultate, nu o spun eu, așa se vede. Când te trântești cu Andorra la 2-0 și în 10 oameni nu dai un gol, e o problemă. (n.r. dacă se califică România la Campionatul European) Greu de spus, să dea Dumnezeu să reușim, pentru că ar fi un pas important, iar dacă nu ne calificăm după ce grupă avem și după jucătorii din echipa noastră, iar pare un dezastru, dar sper să nu fie așa”, a declarat Valeriu Iftime, conform ProSport.

Nicolae Stanciu: „Vom ajunge sa fim o echipă care să închidă meciul”

Nicolae Stanciu (29 de ani) a marcat un gol în minutul 17. El a mărturisit că se așteaptă ca echipa lui să obțină cel puțin patru puncte din următoarea dublă, cu Kosovo și Elveția.

„Contează atmosfera din cadrul lotului pentru noi. Poate nu suntem unde ne dorim ca exprimare de joc, dar aceste 9 zile, și din septembrie încoace este o atmosferă foarte bună. Contează! Poate din afară nu se pune așa mare accent, dar pentru noi e mai important să creăm acest grup și mai apoi să vină și rezultatele.

Am avut șanse ca să majorăm diferența, la fel ca și în Andorra, mai ales cu un om în plus, dar le vom rezolva cu timpul și pe astea. Vom ajunge sa fim o echipă care să închidă meciul.

Nu mă așteptam la remiza Andorrei, dar i-am văzut cât de agresiv joacă acasă. Și ne gândeam dacă cineva se va încurca acolo. Mă bucur că s-a încurcat Kosovo, dar nu mă mai uit la alții. Mă interesează ce facem noi.

Dacă vom obține minimum patru puncte din următoarea dublă, cu Kosovo și Elveția, s-ar putea sa fie decisive pentru calificare”, a transmis Nicoale Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed