Edi Iordănescu se va enerva cumplit! Atac dur la adresa tricolorilor. I-a făcut praf după primul meci al anului

Edi Iordănescu se va enerva cumplit! Florin Răducioiu, atac dur la adresa tricolorilor, după remiza dintre România-Irlanda de Nord, 1-1. I-a făcut praf după primul meci de pregătire al lunii martie.

Florin Răducioiu, dezamăgit de prestația tricolorilor de pe Arena Națională! Ce le-a transmis elevilor lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu se va enerva cumplit!

Florin Răducioiu a rămas decepționat în urma evoluției tricolorilor de vineri seară! România a reușit să obțină doar un punct din duelul direct cu reprezentativa Irlandei de Nord, în cadrul primului amical premergător turneului final din Germania.

Fostul internațional a tras un semnal de alarmă în privința abuzului pe care l-au făcut tricolorii, în ceea ce privește individualitatea. Răducioiu ar vrea să vadă un joc colectiv închegat, nu doar acțiuni particulare.

„Nu a fost un meci pe care l-am fi dorit. Adică un joc mai colectiv, care să nu se bazeze pe câteva execuții. Dennis Man a fost cel mai în formă jucător. Ăsta este plusul lui Edi în acest meci. Nu am avut un joc colectiv eficient, așa cum ar trebui.

Improvizațiile au fost dezamăgitoare, nu s-au ridicat la nivelul așteptat. Mijlocașii au pierdut foarte multe mingi. Atacul a fost destul de steril. În afară de acțiunea de la gol, nu prea am văzut faze reușite.

A fost prea puțin pentru ce ne-am fi dorit astăzi. Un meci neconvingător din punctul de vedere al jocului coletiv. Adversarul nu a fost unul chiar modest. Golul lor a fost unul tipic britanic, o acțiune rapidă. Sunt și note pozitive. În primul rând, Man, dar e prea puțin. Iordănescu știe bine ce are de făcut. Mulți jucători m-au dezamăgit. Sunt sincer și realist!”, a spus Florin Răducioiu, la Prima TV.

Pe data de 26 martie, naționala noastră va efectua deplasarea la Madrid, pentru a disputa cel de-al doilea și ultimul meci de pregătire, contra Columbiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed