Edi Iordănescu îi face lotul lui Adrian Mutu? Patronul Dan Șucu s-a dat de gol, selecționerul i-a propus un jucător la Rapid

Edi Iordănescu îi face lotul lui Adrian Mutu? Patronul Dan Șucu s-a dat de gol, selecționerul i-a propus un jucător la Rapid.

Selecționerul Edi Iordănescu i-a propus lui Dan Șucu mai mulți jucători pentru un transfer la Rapid, printre care și pe Denis Drăguș, de la Standard Liege.

Rapid se mișcă… rapid pe piața transferurilor. L-a luat pe Răzvan Oaidă de la FCSB și a mai pus ochii și pe jucători de la CFR sau Farul, a recunoscut Dan Șucu.

Dan Șucu: ”Selecționerul a venit și ne-a spus!”

Patronul giuleștenilor a recunoscut că în vederile clubului a intrat și Denis Drăguș, internaționalul român al lui Standard Liege. Dar nu la recomandarea lui Adrian Mutu, ci a selecționerului Edi Iordănescu.

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării.

De exemplu, despre Drăguș ne-a spus: «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase lunI. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria. Și să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională». Mi se pare un lucru de bun simţ.”, a recunoscut Dan Șucu, la ProSport Live.

”Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pe noi, jucătorii români cu potențial de echipa naţională – care evoluează în străinătate, dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă – ne interesează”, a explicat Șucu.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed