Edi Iordănescu face mutarea momentului! Tricolorul care revine la echipa naţională. Decizia luată înaintea meciurilor cruciale pentru EURO 2024

Edi Iordănescu face mutarea momentului! Tricolorul care revine la echipa naţională. Decizia luată înaintea meciurilor cruciale pentru EURO 2024. Selecţionerul se află în faţa meciurilor carierei.

România lui Edi Iordănescu e lider în grupa I din campania de calificare pentru EURO 2024, cu două etape rămase de disputat până la finalul preliminariilor.

Edi Iordănescu face mutarea momentului!

Trupa lui Edi Iordănescu mai are de disputat două partide: pe 18 noiembrie cu Israel (deplasare) și pe 21 noiembrie cu Elveția (acasă). Ionuț Radu a profitat de accidentarea titularului Neto și a fost integralist în ultimele trei meciuri ale celor la Bournemouth. Deşi a încasat 9 goluri, portarul român a reintrat în atenția selecţionerului care este gata să îl cheme pentru jocurile cu Israel și Elveția, anunță as.ro.

Conform sursei citate, Horațiu Moldovan rămâne varianta numărul unu pentru postul de titular. Iordănescu rămâne să se decidă la cine va renunța dintre Florin Niță și Ștefan Târnovanu. Ionuț Radu nu a mai evoluat de 8 luni pentru naționala României.

Radu evoluează sub formă de împrumut pentru Bournemouth de la Inter Milano, până la finalul sezonului

15 noiembrie 2023

ora 21:45 | Israel – Elveția
18 noiembrie 2023

ora 19:00 | Belarus – Andorra
ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo
21 noiembrie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed