Edi Iordănescu, dat afară?! Lovitură dură încasată de selecţioner: ‘N-am văzut nimic la naţională!’

Edi Iordănescu, dat afară?! Lovitură dură încasată de selecţioner. Impresarul Victor Becali îl critică la scenă deschisă pe actualul selecţioner şi spune că dacă Victor Piţurcă era în locul său era desfiinţat până acum.

România e lanternă roşie în Liga Naţiunilor. Are doar 3 puncte după 4 meciuri disputate, iar viitorul arată rău, crede Victor Becali. Mai mult, situația selecționerului Edi Iordănescu nu este sigură. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că o decizie în privința contractului cu Edi Iordănescu va fi luată în luna septembrie, după ultimele meciuri din Liga Națiunilor.

Impresarul Victor Becali a declarat că Edi Iordănescu nu poate fi apărat după rezultatelegroaznice pe care le-a avut în Liga Naţiunilor.

„Mai bine renunțăm la niște calificări, pentru a putea să construim. Dacă vrei să construiești ceva, trebuie să iei presiunea de pe antrenor, la nivel declarativ. Dacă ai o condiție în contract, că dacă nu te califici (n.r. – în Liga Națiunilor) te dau afară, nu mai e în regulă.

N-am văzut nimic acum la echipa națională. Ce să văd? Îmi pare rău pentru Edi, cel care plătește e antrenorul. N-am văzut nimic! Dacă era Pițurcă antrenor și pierdea patru meciuri, treceau cu șenilele peste el. Îl omorați! N-ai cum să fii apărat, când pierzi atâtea meciuri, nici tu nu poți să te aperi”, a spus Victor Becali, conform Digisport.

România lui Edi Iordănescu mai are de jucat două partide în Liga Naţiunilor. Pe 23 septembrie, în deplasare cu Finlanda şi pe 26 septembrie, pe teren propriu, cu Bosnia și Herțegovina, ambele partide de la ora 21:45.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed