Edi Iordănescu a primit ordin! Jucătorul pe care trebuie să-l convoace la echipa naţională. Nu are voie să lipsească de la EURO 2024

Edi Iordănescu a primit ordin! Jucătorul pe care trebuie să-l convoace la echipa naţională. Nicolae Dică a nominalizat vedeta care nu are voie să lipsească de la EURO 2024. Este crucial.

Florinel Coman, prima țintă a lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024! Nicolae Dică, reacție directă la adresa vedetei FCSB.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Nicolae Dică solicită prezența lui Florinel Coman la EURO 2024! Tehnicianul ilfovenilor consideră că atacantul este cel mai bun jucător din România și își asumă o parte din merit pentru forma fizică de invidiat a roș-albastrului.

„(n.r: Coman pare din altă Ligă?) Da, într-adevăr, este un jucător în formă maximă. În acest moment, cred că este cel mai bun jucător din campionatul României. Ați văzut și voi, și cu noi a reușit două goluri senzaționale. E jucător de echipă națională.

Mă bucur pentru el că a reuşit să ajungă la o formă foarte bună. Din punctul meu de vedere, am contribuit și eu la această formă a lui, atunci când m-am întors la FCSB trecea printr-o perioadă grea și eu l-am pus căpitan de echipă, i-am dat încredere. A avut și evoluții bune când am fost eu, am reușit să ne calificăm în grupe în Conference League.

Merită acest lucru. Am văzut că muncește, când muncești vin și satisfacțiile.

(n.r.: E greu de oprit?) Pentru noi a fost greu de oprit!

„Îmi doresc să fie la naţională!”

(n.r: Poate fi „bombă” și la EURO?) Eu îmi doresc, cred că toată lumea își dorește ca el să fie la națională și să joace cu un randament mai bun decât o face la Steaua (n.r: FCSB).

(n.r: L-ai consiliat și mental, ai vorbit cu el, ai purtat discuții în privat?) Bineînțeles.

(n.r: Era căzut?) În momentul când m-am dus acolo am discutat cu el, de asta a și fost primul căpitan de echipă.

(n.r.: În ce campionat îl vezi?) La calitățile pe care le are poate să joace în orice campionat din Europa, are forță și viteză. Atâta timp cât ai forță și viteză, poți juca în orice campionat!”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă premergătoare partidei Sepsi – FC Voluntari, în runda #29 din Superliga.

FCSB se va duela cu Rapid, pe data de 9 martie, de la ora 20.00, ultimul duel al vicecampioanei înaintea play-off-ului!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed