Edi Iordănescu a primit ordin! Ce trebuie să facă selecţionerul la EURO 2024. Florin Prunea a spus clar

Edi Iordănescu a primit ordin! S-a aflat ce trebuie să facă selecţionerul la EURO 2024. Florin Prunea a spus clar cine ar trebui să fie portarul tricolorilor la turneul final din Germania.

Edi Iordănescu are mai multe dileme înaintea EURO 2024. Horaţiu Moldovan a fost titular în preliminarii, dar acum nu joacă la Atletico Madrid.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Florin Prunea a ales portarul titular al României pentru EURO 2024. Fostul portar a urmărit evoluţiile lui Horațiu Moldovan. Este convins că Edi Iordănescu se poate baza pe el la turneul final, chiar dacă acesta nu prinde minute la echipa sa de club.

”Greu de spus, Horațiu a dovedit la partida asta că România se poate baza pe el din postura de titular. Va fi o bătălie atât pentru postul de titular cât și pentru al treilea portar. Târnovanu și Aioani nu se bat numai pentru titlu, se bat și pentru postul de la echipa națională.

Dacă Târnovanu va reuși să câștige campionatul, va fi al treilea portar pentru că merită!”, a spus Florin Prunea, conform sport.ro.

Horațiu Moldovan a fost titular în poarta naționalei României în opt dintre cele zece partide din preliminariile pentru EURO 2024. A avut evoluţii bune, dar transferul la Atletico Madrid l-a tras pe linie moartă. Apără la echipa din capitala Spaniei doar la antrenamente.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed