Edi Iordănescu a primit ordin! Ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Dumitru Dragomir a spus clar

Edi Iordănescu a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Dumitru Dragomir a spus clar. Jucătorii care au reușit să-l impresioneze pe fostul președinte al LPF în meciul cu Israel.

Reprezentativa României s-a calificat la turneul final din Germania, după succesul obținut în duelul cu Israel, scor 2-1.

Edi Iordănescu a primit ordin

Acum, tricolorii se pregătesc pentru meciul cu Elveția, ce se va disputa pe Arena Națională. Miza partidei este accederea la EURO 2024 de pe prima poziție în grupă.

Dumitru Dragomir a vorbit despre unii dintre jucătorii care l-au impresionat în duelul cu naționala din Israel. Printre aceștia, fostul șef al LPF a amintit de Rațiu, cel care a contribuit la golul marcat de Pușcaș.

„Pentru nivel mare, fiți atenți aici. O să râdeți, dar fundașul din dreapta, care a făcut și primul gol. Rațiu. Mai e Drăguș și Drăgușin. Aș pune și portarul, dar a făcut două gafe de trebuia să fie 2-0 pentru Israel.

Dar, de emoții, eu nu l-aș învinui. Iar restul, toată lumea e de felicitat și rezervele de pe bancă. Echipa tehnică nu mai vorbesc. Medicii au reușit să facă jucătorii să susțină efortul maximal. Ieri, jucătorii s-au întrecut între kilometrii parcurși.

Asta să știți de la mine. Am mai spus-o și o repet. Chiar dacă ei aveau 3-4 jucători foarte tehnici, viteza fundașului dreapta, Rațiu, a făcut de așa natură încât să oprească incursiunile celui mai bun jucător al lor”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Dumitru Dragomir: „Să nu ne facem de râs la Campionatul European”

Dacă va rămâne pe primul loc în Grupa I după partida cu elvețienii, naționala României va benefia de adversari mai favorabili la EURO 2024.

De altfel, fostul șef al LPF a lansat un avertisment pentru tricolori înainte de acest duel.

„Eu să fiu în locul lui Stoichiță, înaintea Campionatului European aș lua 3-4 jocuri cu echipe din Georgia, din Finlanda și una din țările nordice, obligatoriu. Aș face câteva meciuri amicale să facă unitate de echipă.

Ușor, ușor se structurează o echipă națională. Cu Stanciu, cu ceilalți. Se poate face o echipă bunicică să nu ne facem de râs la Campionatul European. Dacă nu punem presiune pe echipă, eu sunt cel care mereu spune să nu punem presiune pe echipă.

Dacă punem presiune pe ei se alege praful. Lăsați-o lejer cum a fost până acum. Nu am pus presiune pe echipă, am mai și lăudat-o. Eu am văzut cum s-au ajutat ieri. Mai puțin în prima repriză în banda stângă, cu toate că a venit destul de mult Drăguș în apărare”, a mai afirmat Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed