Edi Iordănescu a luat decizia! Vedeta lui Dan Şucu, interzis la echipa naţională. Anunţul momentului din interior

Edi Iordănescu a luat decizia, iar vedeta lui Dan Șucu are înterzis la echipa națională! Escapada avută de fotbalist i-a afectat grav cariera în fotbal. Selecționerul a dat toate detaliile din interior.

Ordinul a fost trimis și executat, iar Andrei Borza nu a fost convocat la naționala lui Daniel Pancu. Jucătorul de la Rapid a tras ponoasele în urma escapadei avute alături de Alexandru Albu.

Edi Iordănescu a luat decizia!

Andrei Borza a avut o escapadă împreună cu Alexandru Albu, în club, după înfrângerea suferită de echipă la meciul cu Poli Iași.

Astfel că, Edi Iordănescu i-a dat ordin lui Daniel Pancu să nu îl convoace la naționala de tineret, pentru meciul cu Armenia, pe care l-au câștigat cu 1-0.

După meci, Pancu a vorbit despre ordinele primite de la Edi Iordănescu și a declarat că, în cazul în care acesta era titular la echipă, l-ar fi convocat. Însă, cum acesta și-a pierdut și locul de titular, în urma distracției, a pierdut și locul în lotul naționalei mici.

„Şi una, şi alta (n.r. – episodul din club şi lipsa minutelor la Rapid). Nu pot spune… Probabil va învăţa din lucrurile astea, dar azi a jucat Ştefanovici, care a avut minute la echipa de club, dar la Borza a contat mai mult episodul ăla şi a fost o dorinţă plecată de la Edi, că de la Edi a venit linia asta, că nu mai contează, nu mai e luat în calcul, dacă a greşit.

Da, Edi, exact, a spus-o public. Dacă ar fi jucat un meci titular, eu îl convocam. Era contrar, dar ar fi fost decizia mea atunci”, a spus Daniel Pancu pentru OrangeSport.

Cel mai scump transfer a lui Dan Șucu este cotat la 1.5 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed