Echipa de rugby SCM Timişoara își aduce întăriri din Franța

Pilierul Alexandru Ţăruş a semnat un contract valabil până la 31 decembrie 2025 cu echipa de rugby SCM Timişoara, a anunţat, miercuri, clubul de pe Bega, într-un comunicat remis AGERPRES.

Ţăruş, care a împlinit 34 de ani chiar în această lună, revine la Timişoara după şapte ani, perioadă în care a jucat în campionate puternice din Europa. El are în palmares trei titluri de campion cu Timişoara (2012, 2013 şi 2015) şi 41 de prezenţe în tricoul naţionalei României, dintre care două la Cupa Mondială din 2015.

Alexandru Ţăruş vine de la divizionara secundă franceză Rouen, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane. El a mai jucat pentru Béziers Hérault (Franţa, D2, 2016-2017), Sale Sharks (Anglia, AVIVA Premiership, 2017-2019) şi Zebre Parma (Italia, 2019-2021).

„Mă bucur că putem anunţa revenirea lui Ţăruş. Este doar deschiderea unei liste de transferuri. Vom semna în curând cu un jucător din afara ţării, iar după finalul primei părţi a campionatului vom continua să consolidăm lotul. Ne dorim să alcătuim o echipă cât mai solidă, capabilă să lupte pentru trofee”, a declarat manager SCM USV Timişoara, Dănuţ Borzaş.

Ţăruş va avea drept de joc doar după încheierea primei părţi a campionatului, din care au mai rămas două etape. SCM USV va juca în aceste două runde cu campioana CSM Ştiinţa Baia Mare (27 mai, ora 11:00, în deplasare) şi cu liderul CSA Steaua Bucureşti (3 iunie, acasă).

SCM USV Timişoara ocupă locul al doilea în Grupa 1 a Ligii Naţionale după şapte etape, cu 20 de puncte, la trei lungimi de Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed