Ea este spectatoarea pe care Nick Kyrgios a cerut-o afară din arenă, în finala de la Wimbledon: `Am băut doar două pahare, nu 7oo!`

Ania Polus, o avocată poloneză de 32 de ani, l-a scos din minți pe Nick Kyrgios în timpul finalei cu Novak Djokovoic. Ar fi început să vorbească chiar înainte ca australianul să servească, așa că Kyrgios a strigat imediat la arbitrul de scaun să o dea afară din arenă pe blondă.

„Este foarte beată și îmi vorbește în mijlocul unui joc”, i-a spus sportivul arbitrului care i-a cerut să îi arate despre cine este vorba.

„Cea care arată de parcă a băut vreo 700 de băuturi”, a strigat Krygios. Tânăra a fost escortată până afară, a primit o sticlă de apă, dar ulterior i s-a permis să revină în tribună.

„Întotdeauna spune că mulțimea este împotriva lui și am vrut să arăt că suntem pentru el, am vrut să-l încurajez.”, a spus ulterior Ania pentru celebrul tabloid The Sun. ”Și nu am băut decât un Pimm’s și un rosé. De vină e temperatura, nu aveam pălărie.”, a mai spus poloneza.

Care nu a fost singura care l-a enervat pe Kyrgios în timpul finalei de la Wimbledon. Australianul a strigat către iubita lui Costeen Hastzi și către sora lui Halimah, căora le reproșat lipsa aparentă: „Măcar vă pasă vreun pic?”, a răcnit Kyrgios către ele, scoțând și câteva înjurături.

Kyrgios a și fost amendat ulterior cu 3.325 de lire sterline pentru „obscenitate audibilă”. Dar cât să fi contat, la premiul de 1.050.000 de lire sterline pe care l-a primit ca finalist al turneului de pe iarba londoneză?

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed