Dușmanul lui Gigi Becali șochează pe toată lumea! Ce i-a făcut Florin Talpan partenerei sale. E absolut uluitor

Dușmanul lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea. Florin Talpan a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa privată.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei este dispus să renunțe la orice atunci când vine vorba despre războiul pe care îl poartă de ani de zile cu FCSB.

Ce i-a făcut Florin Talpan partenerei sale

Pentru Florin Talpan procesul cu FCSB este cel mai important lucru. Acesta a recunoscut că a decis să-și anuleze o excursie în care trebuia să meargă împreună cu partenera sa, Elena Lefort, pentru a nu rata o înfățișare la tribunal.

Iubita juristului a plecat singură în Grecia, iar de aici au apărut unele probleme în cuplu.

„Îmi amintesc cu mare neplăcere, poate de asta mă și motivează atât de mult dosarul acesta cu Curtea de Apel, trebuia să plec pentru că luase prietena mea să mergem într-o excursie în Grecia. Problema este că așa s-a nimerit și s-a pus termenul în ziua în care trebuia să plec, aveam termen cu palmaresul.

Și datorită acestui lucru nu am mai plecat. A plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Și acum avem discuții pe chestia asta, că ai renunțat la Grecia pentru… De multe ori am reproșuri și mi se recomandă să las mai la o parte dosarele astea.

Dar vreau să câștig palmaresul și după aceea vom vedea ce mai facem. Dacă nu va mai fi nevoie de mine, eu sunt dispus să și plec de acolo pentru că e prea mare mizerie”, a spus Florin Talpan, pentru ProSport.

Reprezentantul Clubului Sportiv al Armatei a avut parte și de alte momente neplăcute în ultimii ani. Acesta a dezvăluit că un fan l-a amenințat cu moartea.

„Familia mea reacționează cu mare teamă și cu frică, nu este posibil să se întâmple lucrul acesta. Am ajuns în România să fim amenințați că ne facem treaba? Să ne fie frică să mergem pe stradă? Eu nu mai îmi folosesc mașina personală decât foarte rar pentru că mi s-au spart geamurile”, a mai spus Talpan. pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed