După ce a devenit tată, logodnicul Mariei Sharapova a reacționat pe Instagram: Theo, sper să ai coordonarea mamei tale, nu ‘amnezia’ musculară a tatălui tău

Maria Sharapova (35 de ani) și afaceristul Alexander Gilkes (43 de ani) au devenit părinți pe 1 iulie. La scurt timp după fericitul eveniment, foista sportivă a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Theodore, 1 iulie 2022. Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții cadou pe care familia noastră îl putea cere”, a scris Maria Sharapova

La rândul său, Alexander Gilkes a avut o reacție amuzantă, pe Instagram. ”Theo, sper să ai coordonarea mamei tale, nu ‘amnezia’ musculară a tatălui tău. Te iubim”, a spus omul de afaceri.

Maria Sharapova și britanicul Alexander Gilkes s-au logodit la sfârșitul anului 2020, când fosta jucătoare de tenis a primit un inel personalizat, realizat de designerul britanic Jessica McCormack, care valorează aproximativ 330.000 de euro.

Piatra preţioasă, un smarald încrustat cu un diamant, este montată pe un inel realizat din aur alb şi argint albastru.

Cei doi nu au făcut încă nunta, pentru că așteaptă ca restricțiile cauzate de pandemia de COVID-19 să fie ridicate, ceea ce încă nu s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, anunță digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed