Dumitru Dragomir şi-a ieşit din minţi! Intervenţie în forţă în cazul Miodrag Belodedici. Ce a putut să spună despre fostul mare jucător

Meciul de retragere al Generației de Aur le-a adus necazuri unora dintre cei mai titrați fotbaliști români ai tuturor timpurilor! Miodrag Belodedici a fost protagonist într-unul dintre cele mai neașteptate scenarii. Fostul jucător a fost prins băut la volan cu o alcoolemie de 0,08 la mie. Dumitru Dragomir a comentat întregul eveniment cu Poliția Rutieră.

Fostul președinte LPF este de părere că modul în care a fost ”vânat” fostul fotbalist de către organele de poliție, a fost cu totul ieșit din context. Dragomir s-a declarat dezamăgit de atitudinea Poliției Române.

Dumitru Dragomir şi-a ieşit din minţi!

Dumitru Dragomir a recunoscut ce ar fi făcut dacă s-ar fi aflat în locul polițiștilor. L-ar fi dus chiar el acasă pe Miodrag Belodedici.

„Lasă-mă că îmi e rușine. El nici măcar nu bea. S-a nimerit să fie și el la o petrecere cu băieții. A dat noroc. Pe Năstase era să-l omoare. Îmi e o rușine! Ăsta este de o corectitudine care nu există. Îi suspenzi și 3 luni permisul.

Nu vă este rușine? Când știi sigur că ăsta nici nu bea. Mi-a fost rușine când am citit. Acești oameni, care au făcut treaba asta, nu mai sunt de respectat. Ce lege să aplici bă frate? Băi oameni buni, mai există și legea bunului simț.

Sunt situații în viața asta în care trebuie să-i zici porcului sărut mâna. Dacă ai văzut că are 0.08, lasă-l. 0.08 înseamnă o jumătate de pahar de vin. Nu e normal! Mai faci și comunicat.

”L-au jucat în picioare!”

Pe Năstase l-au jucat în picioare. Ilie Năstase îl înjura pe Trump pe terenurile de tenis. Și ăștia i-au pus genunchii pe gât ca să-l omoare. Prințul de Monaco știe să înjure în românește de la Năstase.

E o rușine ce se întâmplă! Chiar dacă au respectat legea. Dacă eram polițist îl duceam eu acasă. Asta trebuia să-i facă. Erau de felicitat polițiștii dacă făceau asta. Eu le propuneam să le dea și o primă.

Fiul meu a depășit viteza legală cu 2km. I-au luat carnetul două luni pentru asta. Dacă radarul a fost defect? Peste tot în lume este o marjă. La noi nu există. Îți ia glanda!”, a declarat, la Fanatik, Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed