Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unei vedete de la FCSB. L-a umilit în direct

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unei vedete de la FCSB. L-a umilit în direct. Nimeni nu se aștepta la asta.

Dumitru Dragomir a făcut praf o vedetă de la FCSB. Este vorba despre Octavian Popescu, tânăra speranță a formației lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir trece la atac

Dumitru Dragomir trece la atac! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a declarat dezamăgit de Octavian Popescu, care trece printr-o perioadă slabă din punct de vedere sportiv la FCSB.

„Tavi Popescu m-a dezamăgit pentru gestul de la meciul cu Rapid, arată că nu are educație. Este de 3-4 ani acolo și nu s-a ocupat nimeni de el. Să i se transmită că nu e în sălbăticie”, a spus Dragomir, pentru Playsport.

Fostul șef al LPF face dezvăluiri incredibile

Fostul șef al LFP a dezvăluit sumele uriașe de care dispunea Gigi Becali în „bani gheață”. Ce s-a întâmplat la o partidă de table dintre cei doi întrece orice imaginaţie. Dezvăluirile au fost făcute în direct.

„Îți spun eu alta. Acum vreo 20 de ani el mergea la jocuri de noroc. A jucat table cu mine. Și pierdea. L-a trimis pe unul care era acolo, Luțu încă nu era chiar în grațiile astea, să ia niște teancuri din casa de bani.

Și eu de-al dracu′, chiar dacă îmi amorțiseră picioarele, m-am ridicat, că are o masă joasă și el e învățat. Gigi joacă table și are maseorul care îi face la spate și la picioare, peste tot. Asta din pandemie vorbesc”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

Dragomir a fost șocat când a văzut seiful lui Gigi Becali. „Fac și eu 6-7 pași și ăla deschidea casa de bani. Băi, fii atent! Casa de bani avea și pe stânga și pe dreapta, teancuri uriașe de dolari și euro, că nu încăpeau în două sacoșe. Ca la Escobar când îngropau baloți de bani.

Le-a făcut el case la unii, biserici și dădea la toată lumea de era coadă la el. Cred că avea în seif vreo 40-50 de milioane cash, dolari și euro. O să supere pe mine că am spus, dar este purul adevăr. Și asta prin 2004”, a mai spus fostul şef al Ligii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed