Dumitru Dragomir prezice dezastrul! Lovitură totală. Ce se va întâmpla după invazia Rusiei în Ucraina

Dumitru Dragomir prezice dezastrul! Lovitură totală. S-a aflat e se va întâmpla după invazia Rusiei în Ucraina. Verdictul este unul dur. Fostul şef al PF vine cu previziuni care vor schimba lumea, dacă se vor adeveri.

Declarațiile făcute de fostul președinte LPF îi vor pune pe mulți pe gânduri. Acesta spune că se teme de ce ar putea urma.

Dumitru Dragomir prezice dezastrul

Dumitru Dragomir, poreclit Oracolul din Bălcești, a făcut de-a lungul timpului mai multe previziuni care s-au adeverit. De data aceasta a purtat o discuție despre consumul ridicat de droguri la nivel mondial. Aceasta este o problemă care îngrijorează și autoritățile din România. După ultimele cifre, 10,7% dintre persoanele cu vârste între 16-64 de ani au consumat cel puțin o dată asemenea substanțe.

„Ucraina va fi țara cu cele mai multe droguri din lume. Reține și asta. Cele mai multe droguri în lume vor pleca din Ucraina”, a transmis ulterior Dumitru Dragomir, fără a expune și argumente concrete care să îi întărească ipoteza, citat de Fanatik.

Dragomir spune că își ține nepoții din scurt pentru a evita orice problemă.

„Îi dai bani și de cluburi, dar eu din 10 dusuri la cluburi, de cel puțin 5 ori l-am verificat. M-am dus la club, toți patronii mă cunosc, am sunat și am întrebat cum pot să fac să văd ce se întâmplă. Am stat o oră, a venit ospătarul și a înghețat când m-a văzut.

L-am întrebat dacă a băut ceva și mi-a spus că a băut numai sucuri. L-am întrebat și de cei din jurul lui și mi-a spus că ăia au băut de au stins.

L-am întrebat dacă ăștia se droghează, eu aflu tot, mi-a spus că nu se pune problema. Știu și ce a mâncat, ce a băut, la ce oră pleacă. La fel am făcut și cu cel mare, la ora 12 să fie acasă.

Dacă la 12 și 2 minute nu e în casă, s-ar putea să crap cu inima, că mă gândesc că s-ar întâmpla ceva”, a mai spus omul de afaceri pentru aceeași sursă.

Fostul președinte al LPF crede că marile puteri din lume vor rezolva în timp problema drogurilor.

„Drogurile cred că dispar. Va fi o înțelegere internațională. Cred că dispar drogurile pentru că altfel dispare omenirea”, și-a început Dumitru Dragomir discursul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed