Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. Dumitru Dragomir a anunţat viitorul preşedinte al României. Surpriza uriaşă dezvăluită de fostul şef LPF

Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. Dumitru Dragomir a anunţat viitorul preşedinte al României. Surpriza uriaşă dezvăluită de fostul şef LPF. Actualul şef al statului a intrat în ultimul an de mandat.

Dumitru Dragomir vine cu o previziune şocantă despre viitorul preşedinte al României. La finalul acestui an Klaus Iohannis îşi termină al doilea mandat la Palatul Cotroceni.

Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că vom asista la o schimbare la vârful puterii politice din România. Conform lui Dragomir, președintele României ar putea fi Eduard Hellvig, fostul șef al Serviciului Român de Informații. Dragomir şi-a şi argumentat previziunea.

„Cele mai mari sanse le are Ciolacu. A greșit mult în ultimele trei luni, dar are partidul. Însă ar putea veni unul fixat de Uniunea Europeană. Eu îmi pun întrebarea… Regele Charles a venit în Romania și a vrut să vorbească cu un singur om, Helvig”, a explicat Dragomir, la România TV.

Printre numele care se vehiculează că vor candida la alegerile prezidențiale din 2024 se numără Mircea Geoană, Marcel Ciolacu sau George Simion. Niciunul dintre aceștia nu a confirmat oficial.

Eduard Hellvig și-a anunțat demisia de la conducerea SRI pe 3 iulie, după cel mai lung mandat în fruntea acestui serviciu, adică 8 ani și 4 luni. „Pietrificarea în funcție poate duce la pierderea contactului cu realitatea socială”, a spus Hellvig în declarația de presă în care și-a anunțat plecarea.

Iată cum arată cotele unei mari case de pariuri:

Mircea Geoană – 1.65
Marcel Ciolacu – 5
George Simion – 8
Laura Kovesi și Nicolae Ciucă – 10
Rareș Bogdan și Cătălin Drulă – 15
Emil Boc și Sebastian Burduja – 20

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed