Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. Cum câştigă şeful de la FCSB milioane de euro

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. S-a aflat cum câştigă şeful de la FCSB milioane de euro. Nimeni nu s-ar fi gândit până acum la astfel de lucruri.

Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali, dar îl şi dă de gol. Fostul şef al LPF spune că tot ce face latifundiarul din Pipera este strategie de marketing.

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut!

Gigi Becali a anunțat că Octavian Popescu nu va mai fi titular. Este doar o strategie. O spune Dumitru Dragomir a dezvăluit tacticac lui Becali în direct. „Măi, fraților, eu sunt om de televiziune. Nu de acum! Pe marketing e unul mai tare ca mine.

Bă, voi vă uitați la Gigi Becali ce face? Băi, nene, tu știi ce-i asta? Fără studii, fără astea, a făcut cel mai mare marketing care există în această țară în fotbal! Voi nu vedeți? Pe toate rețele de socializare e Gigi Becali. Fără nicio echipă în spate. Nu are egal!

Fostul președinte al LPF a dezvăluit că a adoptat de asemenea o tactică similară: „Fii atent, eu mă pregătesc să bat câmpii, să fac greșeli. Altfel sunt liniar și nu se mai uită nimeni la mine.

Și când eram la Ligă, mă pregăteam să fac greșeli. Jur! Făceam greșeli de ortoepie și îmi spunea nevastă-mea: ‘Nu, nu, nu aicea! O să zică lumea că ești tâmpit’. Și eu îi spuneam: ‘Da, asta vreau! Lasă să zică lumea în toate felurile. Lasă să mă înjure, altfel cine mă bagă pe mine în seamă’”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

Iar ingeniozitatea lui Gigi Becali a fost remarcată și de către Bogdan Dragomir, fiul ex şefului LPF. „Vorbeam cu fii-miu, care e om de presă și e un băiat deștept și spunea: ‘Băi, tată, toată lumea îl înjură pe Gigi Becali, dar toate rețelele de socializare sunt numai cu el!’”.

Cel mai bine se vede acest lucru în cazul „perlei” lui Gigi Becali: „Și i-am spus: ‘El ce face acuma cu Octavian Popescu e marketing. În momentul în care a aruncat plasele, prinde și peștii mari și peștii mici!’. Nu cred că a gândit-o, dar dacă a făcut-o e genial”, spune Dragomir.

Dumitru Dragomir consideră că aceeași tactică o aplică Gigi Becali și în cazul lui Mihai Pintilii. „Cu Pintilii și Tavi, face ăl mai al dracu marketing posibil! Îi zgândără pe ziariști, peștii mari și peștii mici. El aruncă plasa și intră toți! Dau scris că poate să nu îl joace 30 de minute și dup-aia iar îl bagă, că nu are altul mai bun!

Bineînțeles că a fost strategie. E cel mai bun jucător de la Steaua (n.r.FCSB)! Înseamnă că nu e sănătos la cap! Și chiar dacă e așa, e marketing nemaipomenit!”, spune Mitic[.

Acesta a vorbit şi despre relaţia lui Becali cu jurnaliştii. „Nici nu se dă jos din mașină! Mă, știi ce e asta? Sfidarea pe care o face îi enervează pe toți. Tu îți dai seama ce înjurături îi trag ăia de stau pe lângă mașina lui cu microfoanele? Când el are ditamai palatul! Și nu îi mai primește acolo!

Acuma își face birourile, se va muta de la palat își face birourile în fața biseriicii (n.r. Pipera). Deja le-a ridicat și trece la finisaje. Să vezi ce va fi acolo!”, a mai dezvăluit Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed