Dezvăluiri incredibile ale lui Dumitru Dragomir! Cum a salvat-o pe Voluntari de la retrogradare. Povestea care va lăsa mască pe toată lumea

Dezvăluiri incredibile ale lui Dumitru Dragomir! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus clar cum a reușit să o scape pe Voluntari de la retrogradare. Povestea care va lăsa mască pe multă lume.

În acest sezon de Superliga, FC Voluntari nu a reușit să răzbească lupta la retrogradare astfel că, în urma meciului cu U Cluj, scor 1-0 favorabil ardelenilor, jucătorii ilfovenilor au retrogradat direct în Divizia B.

Dezvăluiri incredibile ale lui Dumitru Dragomir!

Dumitru Dragomir a dezvăluit lucrurile pe care le-a făcut la FC Voluntari, doar pentru ca echipa să nu retrogradeze.

Întorcându-se în 2016, fostul șef al Ligii a mărturisit că a băgat mâna adânc în buzunar pentru a aduce jucători capabili să facă o schimbare.

„Acum vreo 7-8 ani în urmă, m-a rugat Pandale să vin să-i salvez echipa de la retrogradare. Deși prima dată n-am vrut, până la urmă m-a încolțit de așa natură că am acceptat. Băi fratele meu, am băgat mână în buzunar la mine. I-am adus jucători. Cu Dan Leasă i-am bătut pe Steaua, pe Dinamo.

Am scăpat de la retrogradare. Avea doar 3 puncte echipa. M-am și ușchit. Dan Leasă era ieri să moară. Trebuie să ai rezistență pentru așa ceva. La mine, când au început 50.000 de oameni să mă trimită la pușcărie, la brutărie și să-mi dea prin gură toate furculițele, eu eram călit de 38 de ani în fotbal.

Peste tot sunt oameni care nu te plac, că la fotbal este un război săptămânal. În niciun alt sport nu e așa. Săptămâna asta câștigi și primești flori de la toată lumea. Săptămâna viitoare pierzi și îți aduc iar flori, dar la înmormântare”, a spus Mitică Dragomir la fanatik.ro.

„Fotbalul nu se joacă doar pe gazon”

„Vreau să le spun celor care au retrogradat, mai ales celor de la Voluntari, că fotbalul nu se joacă doar pe gazon, se mai joacă și în spatele cortinei. Nu neapărat la aranjamente, dar când ai văzut că e ploaie, îți bagi crampoane de 2cm. Aduci oameni care să-ți deconecteze echipa într-o săptămâna grea.

Aș fi chemat 4-5 antrenori care să stea de vorbă cu echipa. Dacă le dădeai buletinul în mână, nu știam cum îi cheamă. Cum te desparți tu în felul ăsta? Stai în banca ta, nu ieși la atac că îți trebuia un egal. Un conducător trebuia să se ducă și să strige la antrenor să lase echipa în apărare. Ieșeau cu 7 oameni în atac”, a mai declarat Dragomir, pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed