Dumitru Dragomir îl acoperă pe Gică Hagi! De ce îi ia partea antrenorului de la Farul. Fostul jucător, acuzat că îşi înjură jucătorii

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gică Hagi. S-a aflat de ce îl acoperă fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal pe tehnicianul echipei de la malul Mării Negre. Patronul de la Farul, acuzat că îşi înjură jucătorii.

Se știe deja că Gică Hagi este un antrenor strict care nu acceptă orice din partea jucătorilor, iar fostul șef al Ligii este de părere că se poate întâmpla ca antrenorului să îi mai scape câte o înjurătură, ceea ce nu îl condamnă, chiar dacă mulți o fac.

Dumitru Dragomir îl acoperă pe Gică Hagi!

„Băi, ce bine joacă Hagi! Băi, e antrenor Hagi! Ce presiune pune pe ei. Cred că le mănâncă sufletul Hagi.

De ce e urât să îi înjure? Măi, e omenește. Nu e omenește să dai cu cuțitul, să-i dai în cap, dar dacă mai scapi o înjurătură…

Și americanii ăia tot cu „F..k you”. Și ăia înjură ca la ușa cortului. Înafară de FCSB nicio echipă din București nu joacă bine sub presiune, doar a lui Hagi. Am văzut un pressing avansat, în jumătatea de teren a adversarului”, a declarat Mitică Dragomir pentru fanatik.ro.

Farul lui Gică Hagi este pe locul 4 în clasamentul din Superliga. Constănțenii au adunate 29 de puncte și sunt la 3 puncte de locul care îi poate califica în play-off-ul din Conference League.

Locul 1 este ocupat de FCSB, care are adunate 44 de puncte, 13 puncte diferență față de ocupanta locului 2, CFR Cluj, care este la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed