Dumitru Dragomir face dezvăluirea serii! Anunţul care îl vizează direct pe Elias Charalambous. Ce este obligat să facă antrenorul cipriot

Dumitru Dragomir face dezvăluirea serii! Anunţul care îl vizează direct pe Elias Charalambous. S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul cipriot. Fostul şef al Ligii spune că FCSB nu are voie să piardă titlul în acest sezon de Superliga.

Dumitru Dragomir a spus clar. Elias Charalambous dispune de cel mai bun jucător din Superliga. Este vorba despre Darius Olaru.

Dumitru Dragomir face dezvăluirea serii!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a numit cel mai bun fotbalist din Superliga. L-a numit pe Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB. ”Ca portari sunt doi: Moldovan și Târnovanu. Nicidecum Florinel, e jucător bun, fără moral de competiție mare. Nu va fi vândut pe 10 milioane. Trei milioane aș da pe el, dar mai sunt 3-4 mai buni ca el la FCSB.

Olaru este peste toți, eu zic că e cam cel mai bun din România. El și vârful de atac de la CFR Cluj, de Bîrligea zic. Ei doi și mai spun și despre Octavian Popescu”, a spus Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

”Oracolul din Bălcești” este de părere că Rapid nu are nicio șansă cu cucerească titlul de campioană în acest sezon. “Rapidul nu poate să ia titlul, dar poate să termine în primele 3 locuri. Însă, gruparea giuleșteană este una serioasă acum. Angelescu a văzut că nu are suficienți bani și a făcut un pas înapoi, a vândut unui om serios. Singurul lucru greșit făcut de Șucu este că s-a despărțit Iosif.

O mare greșeală. Una dintre cele mai mari greșeli ale Rapidului este îndepărtarea lui Iosif (n.r. Mihai Iosif, fostul antrenor al Rapidului). Statuie trebuie să îi facă lui Iosif.

El a luat echipa din județ și a adus-o în prima ligă. Trebuie să se poarte altfel cu el.”, a susținut Dragomir, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed