Dumitru Dragomir dă de pământ cu Devis Mangia. Reacție dură după ce antrenorul este implicat într-un scandal uriaș

Devis Mangia, fostul antrenor al Craiovei, este implicat într-un scandalul uriaș. Acesta este acuzat că a abuzat mai mulți fotbaliști, unul chiar pe vremea când activa în România.

La acea vreme au existat unele zvonuri, dar nimeni nu a avut nicio dovadă. Dumitru Dragomir a dezvăluit că a auzit și el unele discuții, dar i-a fost greu să creadă așa ceva.

„Eu nu pot să înțeleg asta! Nu pot să fiu de acord cu așa ceva. Eu sunt mai de modă veche, om de la țară. Totuși, acesta este trendul mondial. Nu vedeți ce se întâmplă peste tot în lume? Din fete ajung băieți și invers. În cazul lui Devis Mangia, este treaba autorităților, să-și facă datoria. Cât a fost la Craiova, au mai fost discuții, am auzit și eu, dar concret nu știu nimic”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Mai mulți fotbaliști au povestit clipele halucinante prin care au trecut

Totul a ieșit la iveală după ce mai mulți fotbaliști l-au acuzat pe antrenor, care era selecționerul naționalei din Malta, că le-a făcut avansuri. Șefii federației au luat imediat atitudine și l-au suspendat din funcție. În plus, s-a făcut și plângere penală la poliție.

Pe vremea când o antrena pe CSU Craiova, Mangia l-a agresat și pe Răzvan Popa. Mama fostului fotbalist a dezvăluit că în anul 2019 i-a spus lui Mihai Rotaru despre abuzul antrenorului. Faptele s-au petrecut între 2017 – 2018. După ce fotbalistul i-a refuzat avansurile a început să fie marginalizat.

„L-a întrebat mai întâi despre activitatea lui sexuală, apoi a început să-i facă avansuri directe. Asta în timp ce se m.. în fața copilului meu. La o altă discuție, îmi aduc aminte că a zis (n.r. Mihai Rotaru) «Țin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri». A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, și că nu poate face nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului. Ulterior l-au demis pe Mangia. Dar am avut senzația că l-au făcut scăpat”, a povestit mama lui Răzvan Popa pentru gsp.ro.

După momentele cumplite prin care a trecut, Răzvan Popa a intrat în depresie.

Comunicatul CSU Craiova în cazul Mangia

„Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci.

În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri”, se arată în comunicatul publicat de către CSU Craiova pe Facebook.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cine este jucătorul australian cu origini românești. A debutat la Cupa Mondială din Qatar

Un australian care are pașaport românesc a debutat sâmbătă...

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed