Dumitru Dragomir a dat verdictul! Dezvăluiri despre ultima mutare a celor de la FCSB. Ce a spus despre noua vedetă a lui Elias Charalambous

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul transferului! Dezvăluiri despre ultima mutare a celor de la FCSB. Ce a spus fostul președinte al LPF despre noua vedetă a lui Elias Charalambous.

Dumitru Dragomir este foarte încântat de achiziția făcută de Becali la FCSB. Daniel Popa este jucătorul de la U Cluj care a semnat cu formația campioană din acest sezon. Conducerea echipei speră că acesta se va ridica la nivelul așteptărilor.

Dumitru Dragomir a dat verdictul!

Gigi Becali are nevoie de întăriri pentru a forța intrarea în grupele Champions League.
Dragomir a lăudat transferul pe care finanțatorul campioanei l-a făcut de la o echipă din play-out. Daniel Popa i-a impresionat pe ambii cu evoluțiile sale.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu voia să achite clauza de reziliere pe care fotbalistul o avea în valoare de 300.000 de euro. Până la urmă a acceptat și a plătit.,

„Foarte bun transferul lui Daniel Popa la FCSB. Acum vreo 4-5 ani am vrut să îi iau eu la Voluntari, când mă rugase Pandele să îi scap echipa de retrogradare. Dacă va avea un mijlocaș care să îi dea pasă pe poziție viitoare în permanență cum dădeau Dobrin sau Sânmărtean.

Dacă face rost de un mijlocaș de pasă filtrată, poate să dea și 30 de goluri pe sezon. Pase de genul acela dă doar Octavian Popescu la FCSB acum. E bun Popa. Lui Gigi Becali îi mai spun Luțu și Meme Stoica, Argăseală. Gigi are un colectiv cu care lucrează de peste 20 de ani și are încredere în ei. Eu și la națională îl luam pe Popa”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. La FCSB a mai fost transferat și David Kiki de la Farul Constanța.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed