Drama uriaşă prin care a trecut Bănel Nicoliţă! Fotbalistul rupe tăcerea. Dezvăluiri terifiante ale acestuia

Drama uriaşă prin care a trecut Bănel Nicoliţă! Fotbalistul rupe tăcerea şi a decis să facă dezvăluiri terifiante din propria viaţă. S-a aflat adevăratul motiv pentru care a divorțat de Cristina Nicoliță.

Bănel Nicoliţă spune care a fost discuția pe care a purtat-o cu mama copiilor săi și în urma căreia s-a produs ruptura. Cei doi au ajuns la divorţ.

Drama uriaşă prin care a trecut Bănel Nicoliţă!

Pasiunea pentru fotbal l-a scos pe Bănel Nicoliță din sărăcie, dar l-a și făcut să se despartă de femeia cu care are 2 fetițe. Fostul favorit al lui Gigi Becali a venit cu dezvăluiri despre momentul în care el și soția lui au luat-o pe drumuri diferite.

Bănel Nicoliță și-a dorit cu orice preț să își investească banii câştigaţi în echipa de fotbal din Făurei. Cristina Nicoliță l-a avertizat că își va pierde toți banii. „Vrei să vii lângă mine, sau nu?„, a fost ultimatumul pus de Bănel, moment în care soția i-a cerut divorțul.

„Atunci când te duci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să facă în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal.

Vrei să vii lângă mine, sau nu?’. Și a spus nu. Pentru că acolo trebuie să pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face. Și așa am făcut.

Suntem divorțați, avem o relație foarte bună mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, totce au nevoie. Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături”, a declarat Bănel Nicoliță, conform gsp.ro.

Cristina are doi copii cu Bănel Nicoliţă, Amalia şi Natalia. Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed