Drama uriaşă a unei mari campioane! A trecut prin clipe cumplite. Cum a fost umilită românca la Paris / Foto

Drama uriaşă a unei mari campioane. Narcisa Florea Pop a trecut prin clipe cumplite după ce s-a mutat la Paris.

Sportiva, campioană a României de cinci ori la rând la lupte, la nivel de juniori, a vorbit despre umilințele trăite în copilărie departe de țara sa natală.

Clipe cumplite pentru Narcisei Florea Pop

Narcisa Florea Pop (21 de ani) s-a mutat în copilărie alături de familie la Paris. Multipla campioană la lupte spune că adaptarea a fost extrem de grea. A fost obligată să schimbe mai multe școli și peste tot a fost supusă la umilințe greu de imaginat.

 ”Am învățat să vorbesc, să scriu și să citesc foarte bine (n.r. – limba franceză) în doar trei luni. Am schimbat însă trei școli. Toate erau de sector și am fost singura româncă de acolo. Nu știu cum se întâmpla, dar așa a fost. Am trăit multe umilințe. Dacă mergeam cu o geacă nouă la școală, fie mi-o tăiau cu foarfeca, fie mi-o ardeau. Plus multe alte insulte. Veneau la mine și-mi spuneau: ‘Nu vrei un euro?’”, a povestit Narcisa Pop.

”A fost foarte greu. La început am fost foarte rău văzuți. Nu făceau diferența între rromi și români”, a povestit mama Narcisei.

Narcisa a locuit în Franța până la 10 ani, apoi s-a întors în România, unde a crescut o perioadă alături de bunici. Tânăra a concurat și pentru România și pentru Franța, dar în final a decis să abandoneze sportul de performanță și s-a concentrat pe studii. Este studentă la două facultăți și nu își dorește să rămână în Franța.

”Vreau să mă întorc în România, dar nu știu dacă în Maramureș. Să vedem unde voi avea mai multe oportunități. Vreau să pun în practică ce am învățat la facultate.

 Nu mai este capitala Franței ce a fost odată. Sunt mai multe probleme acolo. În plus, e o nebunie acum la Paris, mai ales că vin și Jocurile Olimpice”, a mai spus Narcisa Florea Pop.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed