De ce îi face Gigi Becali echipa lui Elias Charalambous! Anunț clar din interior. Mihai Pintilii nu s-a mai abținut

S-a aflat de ce îi face Gigi Becali echipa lui Elias Charalambous! Anunț clar din interiorul vestiarului roș-albaștrilor. Mihai Pintilii nu s-a mai abținut și s-a adresat, în mod direct, tuturor contestatarilor.

Mihai Pintilii, discurs războinic! Reacție acidă la adresa celor care au dezbătut implicarea lui Gigi Becali la FCSB. A venit răspunsul.

Mihai Pintilii nu s-a mai abținut!

Mihai Pintilii i-a luat apărarea lui Gigi Becali în fața contestatarilor! Oficialul vicecampioanei a explicat de ce acceptă indicațiile omului de afaceri atunci când vine vorba de primul 11 al grupării.

„De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări? Nu am ce să-i răspund. De ce îi permit? El de ce îmi permite să iau salariul? Sunt banii lui, poate să facă ce vrea. E simplă treaba. Nu mă afectează, dacă mă afecta eram plecat de mult de aici!”, a declarat Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Suspendat de către Comisia de Disciplină

Gigi Becali l-a adus pe Elias Charalambous la FCSB, în contextul în care Pintilii a fost suspendat pentru că a oferit indicații.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a oferit o pedeapsă mărită după ce acesta a fost deja eliminat în meciul cu FC Voluntari, pentru o perioadă de două etape. 

Sebastian Colțescu a decis eliminarea oficialului în cadrul partidei FCSB-FC Voluntari, scor 2-1. Pintilii a protestat vehement în urma unui fault asupra lui Florinel Coman, care nu a fost sancționat de către central.

Prin urmare, suspendarea acestuia s-a mărit la o lună, putând reveni la marginea terenului, alături pe roș-albaștrii, pe data de 1 aprilie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed