Drama uriaşă a lui Ianis Hagi! Fiul antrenorului de la Farul nu s-a mai abţinut. Dezvăluiri dureroase ale tricolorului / Video

Drama uriaşă a lui Ianis Hagi, fotbalistul împrumutat de Rangers la Alaves! Fiul antrenorului de la Farul nu s-a mai abţinut și a spus adevărul. Dezvăluirile dureroase ale tricolorului au fost exprimate de acesta.

Ianis Hagi este jucătorul scoțienilor de la Rangers, dar a fost împrumutat în Spania la Deportivo Alaves. Internaționalul român nu a bifat multe minute pe parcursul sezonului. Acesta a fost titular în meciul contra celor de la Real Madrid.

Drama lui Ianis Hagi!

”Prințul” a jucat în 7 din cele 10 meciuri din campania de calificarea pentru naționala României. A înscris două goluri și a oferit două pase decisive.
Ianis a fost protagonist și în documentarul care spune povestea calificării la turneul final din Germania, intitulat ”În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”.

 

Fotbalist celor de la Alaves ”și-a deschis sufletul” și a vorbit despre povara numelui ”Hagi”, cel făcut celebrul de către Gheorghe, tatăl său.

“Presiunea a existat de la început. Cum să nu fiu mândru că sunt băiatul lui Gică Hagi? La 7-8 ani când am început fotbalul, a început și hate-ul. Eram un copil şi alţi părinţi strigau de pe margine că joc doar datorită faptului că sunt fiul lui Gică Hagi. Ce pot să le fac? Fiecare are opinia lui. Când m-am accidentat a fost ca şi cum mi-a luat cineva jucăria de la picior. Pur şi simplu am rămas fără… pauză”, a povestit Ianis Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed