Vestea momentului despre Ianis Hagi! Anunţul spaniolilor după meciul cu Real Madrid. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Ianis Hagi a fost desemnat de către jurnaliștii iberici ca fiind cel mai bun jucător al lui Alaves, din cadrul duelului disputat contra celor de la Real Madrid, noua campioană a Spaniei, 0-5. După cinci luni de așteptare, internaționalul român a revenit în primul 11 al grupării și a strălucit fără doar și poate.

Ianis a surprins cu un șut din apropierea liniei de centru, dar și cu o dublă de execuții puternic plasate pe mijlocul porții rivalei, în minutele 37 și 57. Chiar și așa, internaționalul nu a putut schimba soarta partidei.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Cotidianul local Noticias de Alava l-a notat cu 6.

„Cel mai bun, de departe. A fost foarte implicat și a avut câteva momente de mare calitate. El a fost cel care l-a pus cel mai mult la treabă pe Courtois.

O rază de lumină în noaptea întunecată de pe Bernabeu. Românul, titularizat după 5 luni, a fost singurul care a dat semne de răzvrătire în colosseumul alb. În următoarele 19 etape avea să înceapă pe bancă. Locul său obișnuit în acest sezon. Ancorat de el de multe ori pe parcursul stagiunii.

În cele 7 partide în care a fost titular, internaționalul român n-a terminat niciodată pe teren. Nici la Madrid. Într-un an dificil pentru el , în care a trăit inițial blestemul unui penalty ratat ce a afectat echipa la începutul sezonului, a reușit să se revanșeze parțial împotriva gigantului alb. I-a lipsit doar un gol pentru a încununa o evoluție remarcabilă!”, au scris spaniolii.

Mijlocașul român a fost înlocuit în teren, în minutul 70 al partidei, de către Joaquin Panichelli.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed