Dan Petrescu, întâlnire la nivel înalt! S-a văzut cu Jose Mourinho. Ce i-a spus marelui antrenor

Dan Petrescu, întâlnire la nivel înalt. S-a văzut cu Jose Mourinho înaintea meciului de retragere al fotbaliștilor din ”Generația de Aur”, programat în această seară de la ora 20.30, pe Arena Națională.

Meciul, care va fi transmis de PRO TV, a stârnit un interes uriaș în rândul suporterilor. Toate biletele puse în vânzare au fost vândute.

Dan Petrescu, întâlnire cu Jose Mourinho

Dan Petrescu a avut ocazia să se întâlnească cu antrenorul portughez care a venit în România pentru meciul în care selecționata anilor ’90 înfruntă reprezentativa „World Stars”.

Antrenorul clujenilor a încercat să afle câteva dintre secretele lui Mourinho, care în acest moment este liber de contract. Nu duce însă lipsă de oferte.

”M-am întâlnit deja cu Mourinho, am vorbit două ore cu el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și este clar că ai de învățat de la un astfel de antrenor. Și el mă știa foarte bine!”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul clujenilor a vorbit și despre meciul din această seară.

”Este foarte frumos că ne putem vedea cu jucătorii care au făcut istorie. Pregătirea mea pentru meci? Nu am cuvinte (râde)! Noi facem greșeli din acestea și invităm jucători tineri, eu i-am spus lui Gică Popescu să cheme jucători de peste 60 de ani, dar cred că nu au vrut să vină.

Cred că pe Selymes nu l-am mai văzut de mult, dar și pe Filipescu. Iar cu Selymes am fost prieten bun…”, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Lotul României pentru meciul de retragere

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea
Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)
Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Lotul legendelor care au ajuns la București

Portari: Dida, Sebastien Frey
Fundași: Christian Panucci, Levan Kobiashvili, José Edmílson Gomes de Moraes, Maicon Douglas Sisenando, Vincent Candela, Fernando Couto, Juanito Gutiérrez, Paul Bodin, Miroslav Djukic, Christian Zaccardo

Mijlocași: Rivaldo, Christian Karembeu, Jari Litmanen, Gökhan Inler, Giorgos Karagounis
Marcos Senna
Atacanți: Hristo Stoichkov, Goran Pandev, Giovanni Silva de Oliveira, Javier Saviola
Nuno Gomes

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed