Drama uriaşă a fostei amante a lui Victor Piţurcă! Gestul antrenorului a făcut-o să se prăbuşească emoţional. Mărturia teribilă a vedetei

Drama uriaşă a fostei amante a lui Victor Piţurcă! Gestul antrenorului a făcut-o să se prăbuşească emoţional. Mărturia teribilă a vedetei. Aceasta s-a decis să vorbească despre problemele uriaşe pe care le-a avut.

Cea mai cunoscută amantă din România a trecut printr-un şoc uriaş. Asta din cauza lui Victor Piţurcă.

Drama uriaşă a fostei amante a lui Victor Piţurcă!

Vica Blochina susţine că s-aprăbuşit emoţional când fiul ei s-a mutat la tatăl lui. Cea mai cunoscută amantă din România s-a decis să dea cărţile pe faţă. Spune că a trăit o adevărată nenorocire.

Vedeta a făcut mărturii cu lacrimi în ochi. A povestit prin ce a trecut după ce Edan a decis să stea la Victor Piţurcă. Lituanianca a recunoscut că s-a confruntat cu depresia după acel moment, conform podcastului Wownews.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu.

Am plecat o lună în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de un an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc.

Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut.

Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a dezvăluit Vica Blochina, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed