Dramă pentru Adrian Mititelu! Fiul finanţatorului de la FCU Craiova, internat în spital. Are probleme mari

Problemele nu încetează să apară în familia Mititelu! Fiul finanțatorului celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu Jr., a fost internat de urgență pe secția ATI, în cadrul Spitalului Floreasca din Capitală, după ce ar fi administrat o supradoză de pastile antidepresive.

Patronul din Bănie a confirmat informația și a recunoscut că fiul său se află sub supraveghere medicală. Tânărul urmaș al omului de afaceri ar fi trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în contextul în care FCU Craiova nu s-a mai bucurat de victorie din luna decembrie 2023.

Adrian Mititelu Jr., în spital!

Tânărul ar fi administrat anumite pastile antidepresive și, fără să își dea seama, a trecut peste limita impusă de medicul specialist. Ar fi luat doar cu o pastilă mai mult decât de obicei.

Patronul craiovenilor a exclus vehement ipoteza unei intenții sinucigașe.

“Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid!”, a declarat Adrian Mititelu, pentru iamsport.

Informații despre internarea tânărului a oferit și medicul specialist, purtător de cuvânt, Bogdan Oprița.

”Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca!”, a declarat și doctorul Oprița.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed