Drama incredibilă a unei mari vedete! A devenit celebră pe circuite, dar e disperată după fotbal. Imagini virale cu Elisa Mazzucchelli / Foto

Drama incredibilă a unei mari vedete! A devenit celebră pe circuite, dar e disperată după fotbal. Imagini virale cu Elisa Mazzucchelli, una dintre cele mai mari fane ai celor de la Sampdoria.

Vedeta din MotoGP trăieşte o dezamăgire imensă în acest sezon. Echipa ei de suflet este foarte aproape de a retrograda din Serie A.

Drama incredibilă a unei mari vedete!

Elisa Mazzucchelli, în vârstă de 31 de ani, este cea mai sexy animatoare din circuitul MotoGP. Totuşi, marea ei pasiune nu  sunt motoarele, ci fotbalul. Italianca celebră pe toată Planeta este mare fană a celor de la Sampdoria.

Formația genoveză nu o duce însă prea bine în campionat. Este la retogradare în Serie A. Elisa merge destul de des la meciurile Sampdoriei, dar în acest sezon nu a fost deloc cu noroc. Sampdoria este foarte aproape de Serie B, de acolo de unde poate promova chiar marea sa rivală, Genoa.

Frumoasa de pe circuite și-a făcut studiile la Universitatea din Genova. A fost desemnată cea mai sexy italiancă din circuitul MotoGP în anul 2017.

Elisa nu este doar frumoasă. Este şi bogată. Conform presei de specialitate ea ar avea o avere estimată la aproximativ 500.000 de dolari, conform celor de la thesportsgrail.com. Frumoasa italiancă este urmărită de peste 254.000 de persoane pe rețeaua de socializare Instagram. Aceşti rumăritori i-au sporit contul din bancă Elisei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed