Dovada că s-a rupt lanțul de iubire dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou: `Asta se întâmplă de pe 30 noiembrie!`

Lucrurile sunt de acum clare! Și nu mai este nevoie ca cineva să confirme. După ce lumea a sesizat încă din toamnă, după anunțul că Simona Halep s-a dopat, ca Patrick Mouratoglou n-a părut prea implicat în apărarea ei, iată că s-a conturat exact realitatea.

Iar realitatea este că, după ce aproape că-și făceau declarații de iubire și lăsau loc de interpretări, Simona Halep (31 de ani) și Patrick Mouratoglou (52 de ani) s-au răcit.

Și dacă la început, când francezul a anunțat că pregătește un alt sportiv din circuit, pe norvegianul Holger Rune, Halep l-a aplaudat public pe elevul lui Mouratoglou, de ceva timp fostul lider WTA și-a schimbat atitudinea

Internauții au observat că dubla campioană de Grand Slem nu mai este deloc atentă la activitatea de pe rețelele sociale a lui Patrick Mouratoglou.

„Am urmărit-o pe Simona și am observat că nu i-a mai dat like lui Patrick Mouratoglou la nicio postare, din 30 noiembrie și până acum!”, a spus o fană a Simonei pe Twitter, convinsă chiar că în curând, românca va rupe orice legătură cu antrenorul: „Dă-i și unfollow, Simona!”, a mai scris urmăritoarea sportivei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed