Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru propria echipă: ‘Nu sunt mulţumit deloc’ + Ce obiectiv are Oţelul în acest sezon

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru propria echipă. Deşi s-a terminat UTA-Oţelul 2-4, antrenorul moldovenilor şi-a criticat jucătorii pentru modul în care s-a apărat în finalul meciului.

Dorinel Munteanu i-a felicitat pe jucători pentru prestaţia din prima repriză. Nu este însă deloc mulţumit de prestaţia echipei din finalul meciului. Atunci, Oţelul a primit două goluri. În final, moldovenii au oferit o lecţie de fotbal echipei lui Mircea Rednic.

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit!

‘Să felicit echipa pentru că a respectat ce am vorbit înainte de joc. Prima repriză foarte bună. Am deschis repede scorul, am pus presiune pe adversar şi i-am făcut să greşească. Sunt necăjit că am primit două goluri. Nu ai voie să iei două goluri aşa uşoare. Şi ce dacă au avut posesie 60% în prima repriză. Nu au avut ocazii. Au avut jucători foarte valoroşi.

Am spus că jocul echipei va creşte de la meci la meci. Îmi doresc să-mi ating obiectivul. Mai avem foarte mule puncte de luat’, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dorinel Munteanu a spus clar. Obiectivul Oţelului este calificarea în play-off, deşi este o echipă nou promovată. L-a deranjat însă maxim golurile încasate din finalul meciului. Îi va băga pe jucători în şedinţă. ‘Obiectivul este impus de mine. Ei nu au voie să vorbească. Obiectivul meu este să ne calificăm în play-off. Nu sunt mulţumit deloc. O să discut cu ei de ce am primit cele două goluri. Relaxarea se poate întâmpla la 1-0 şi nu mi-a plăcut atitudinea unora care au intrat în repriza a doua’, a mai spus Dorinel, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed