Dorinel Munteanu, furios pe arbitraj după înfrângerea Oțelului: `Așa manieră n-am văzut în viața mea!`

Liderul de selecții all-time al echipei naționale, acum reîntors în iarbă ca antrenor al Oțelului Galați, e foc și pară după cel de-al treilea meci fără victorie pentru echipa lui, în liga secundă.

Dorinel Munteanu a mitraliat arbitrajul prestat de Andrei Antonie după ce a pierdut cu Unirea Slobozia dintr-un gol marcat din penalty, iar oamenii lui au jucat în inferioritate numerică din minutul 27. Pe final, din cauza protestelor a fost eliminat și Dorinel.

„Cum a fost în teren așa a fost și pe bancă. Am fost supărat pe arbitraj. A venit acel cartonaș roșu care a rupt echilibrul jocului. Pot să spun că am dominat jocul, jucătorii mei s-au luptat să revină în meci.

Pe tot parcursul jocului, acest arbitru a fragmentat jocul și ne-a… sunt frustrat pentru ce s-a întâmplat! Am luat roșu la final, o să lipsesc. Așa manieră de arbitraj n-am văzut în viața mea.

Nu te lasă, la orice contact fluiera fault pentru adversar, în a doua repriză. Trebuie să stăm la mâna unor arbitri care sunt de prima ligă… nu știu cum a ajuns la prima ligă acest arbitru!

Sincer, sunt foarte supărat. Și pentru joc, și pentru tot. Mă îngrijorează puțin că n-am reușit să câștigăm nici azi, dar mai sunt trei etape, sper să luăm puncte măcar pe teren propriu. Am avut jocuri bune, dar am avut ghinion.

Diferența s-a făcut în altă parte, cu acea eliminare. Acest arbitru este un… nu vreau să spun un cuvânt mai urât, dar pe ei nu-i trage nimeni la răspundere. Asta este! Dacă s-ar juca pe teren toate meciuri, ar fi mai mare potențialul fotbalului românesc”, a spus Dorinel Munteanu, conform Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed