Dorinel Munteanu face mutarea verii! Un ucrainean vine în Superliga. A fost prezentat în ziua când tricolorii debutează la EURO 2024

Dorinel Munteanu face mutarea verii. Un ucrainean va juca în Superliga. Goalkeeperul a fost prezentat în ziua când tricolorii au debutat la EURO 2024, contra naţionalei Ucrainei, la Munchen.

Maksym Kovalyov (23 ani) este al șaptea fotbalist care ajunge în această vară la echipa antrenată de Munteanu. De asemenea, atacantul Albert Hofman a venit sub formă de împrumut de la U Cluj.

Dorinel Munteanu a adus un ucrainean în Superliga

Dorinel Munteanu face schimbări la echipă. I-a adus până acum pe Neluț Roșu, Iustin Popescu, Cristian Chira, Vasile Djuric, Stipe Juric și Marian Drăghiceanu. Ultimul adus, este un ucrainean, Maksym Kovalyov. Transferul a fost anunțat astăzi.

„Portarul ucrainean Maksym Kovalov, ultima dată în prima ligă bulgară, a semnat un contract pe un an de zile cu SC Oțelul Galați și se pregătește alături de noii săi colegi în cantonamentul de la Vatra Dornei. Kovalov, 1.88 metri, 23 de ani, este născut la Odesa și, după scurte experiențe în eșalonul secund al țării sale, a jucat în campionatele din Republica Moldova și Bulgaria. A reprezentat grupările Zimbru Chișinău și Pirin Blagoevgrad, pentru echipa din urmă jucând de 47 de ori în ultimele două sezoane, atât în Liga 1, cât și în Cupă. Maksym și-a încheiat relațiile contractuale cu Pirin după ce formația din sud-vestul Bulgariei a retrogradat în al doilea eșalon”, este comunicatul clubului.

Atacantul român Albert Hofman, aflat în proprietatea clubului U Cluj, a fost legitimat sub formă de împrumut de SC Oțelul Galați până la finalul sezonului competițional 2024-2025. Albert se află în stagiul montan condus de managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Gălățenii au terminat play-out-ul pe locul doi. La doar un punct distanță de UTA. Antrenorul echipei a anunțat că obiectivul clar pentru sezonul următor este calificarea în play-off.

Dorinel Munteanu a decis să și renunțe la o parte din jucători. Lameira, Bodișteanu sau Ghiocel.

După cantonamentul în România, Oțelul va pleca într-un stagiu de pregătire în Austria, în perioada 23 iunie și 5 iulie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed