Dorinel Munteanu a spus clar! Dezvăluiri după meciul de adio al Generației de Aur + Mesaj pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Dorinel Munteanu a avut un mesaj emoționant pentru români după meciul de adio al Generației de Aur. De asemenea, antrenorul celor de la Oțelul spune că își dorește ca actuala generație să facă o figură frumoasă la EURO 2024.

Meciul de retragere a ”Generației de Aur” s-a disputat sâmbătă, pe Arena Națională. Românii au învins echipei Legendelor Lumii, scor 3-2. Aproape 55.000 de spectatori au fost prezenți în tribune.

Dorinel Munteanu: „Am intrat în istorie și vom rămâne în istorie”

Dorinel Munteanu a avut un mesaj pentru români după meciul de retragere al Generației de Aur. Antrenorul a ținut să le mulțumească suporterilor pentru atmosfera din tribune.

”Eu cred că am vrut să demonstrăm că încă mai putem și la vârsta noastră. Atmosfera? Foarte frumoasă. Nu mă așteptam la așa ceva. Acele momente nu vor fi uitate de nicio generație.

Chiar generația de vârsta noastră, mai tânără și acum și mai tânără! Am intrat în istorie și vom rămâne în istorie.”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit sport.ro.

Munteanu a avut un mesaj și pentru elevii lui Edi Iordănescu înaintea debutului acestora la Campionatul European din Germania.

”Sper ca naționala noastră la EURO să obțină ce am obținut noi la Mondial”, a mai spus antrenorul.

Florin Răducioiu: „Rămânem Generația de neuitat”

Florin Răducioiu a fost extrem de emoționat. Fostul atacant și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului. 

„Am avut plăcerea și onoarea de a evolua alături de acești băieți minunați. Cuvintele sunt de prisos, mulțumim enorm, pentru toată susținerea, sportul trăiește cu suporterii, cu oamenii care sunt pasionați de acest sport.

Sunt foarte copleșit, nu mai înțeleg nimic, am băut și un pic de șampanie, sunt foarte emoționant. Îmi pare rău că nu am dat gol, dar nu era asta foarte important. În minutul 3 m-am dus la Fernando Couto, nu înțelegea de ce s-a întrerupt meciul (n.r. – în memoria lui Didi Prodan) și a trebuit să-i explic în spaniolă, am vorbit cu el, i-am spus că este băiatul lui acolo, s-a dus să-l îmbrățișeze.

A fost un mix de emoții. A fost greu turul de onoare, am plâns pur și simplu, am atâta admirație, recunoștință, respect, rămânem un punct de reper, după 30 de ani să avem o asemenea susținere, incredibil. Mourinho a venit în vestiar, a vorbit într-o manieră incredibilă, acum am înțeles de ce empatizează atât de mult cu jucătorii, acum înțeleg de ce jucătorii dau totul pentru acest om. Rămânem Generația de neuitat”, a declarat Răducioiu, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed