Doliu în fotbalul românesc. S-a stins din viață o adevărată legendă. Nu a avut nicio șansă

Doliu în sportul românesc. Adrian Hârlab a murit la vârsta de 75 de ani, după ce s-a luptat cu o boală cumplită în ultimele luni.

Adrian Hârlab a scris istorie în fotbalul brașovean ca fotbalist, dar și ca antrenor. Le-a pregătit pe FC Brașov, FC Vaslui, Corona Brașov, ACS Steagul Roșu Brașov sau Kids Tâmpa Brașov.

„Drum lin, Hârlab! Cu tristețe clubul nostu a luat la cunoștiință că astăzi, 26 septembrie 2023, fostul mare fundaș și antrenor stegar Adrian Hârlab a plecat dintre noi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a anunțat Steagul Roșu pe pagina de Facebook.

În 2001, a fost pe banca brașovenilor în dubla cu Inter Milano din Cupa UEFA. Atunci, Ronaldo a revenit la echipă după o accidentare. Brazilianul a jucat în meciul retur de la Brașov. Italienii s-au calificat fără probleme fără emoții, 3-0, la Trieste și 3-0, la Brașov.

”Nu mi-am făcut probleme mari, pentru că una era să te elimine Inter, alta să pierzi calificarea în faţa unei echipe oarecare. Le-am spus jucătorilor că vreau să facem o figură frumoasă, să nu aibă trac. Aveam câteva casete cu jocurile Interului, pe care mi le-a trimis un prieten din Italia, şi i-am studiat destul de bine pe adversarii noştri”, declara la vremea respectivă Hârlab

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed