Discuţia secretă dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu! Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul. Ce trebuie să facă România la EURO 2024

S-a dat verdictul despre ce trebuie să facă România la EURO 2024. Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar. Discuția secretă dintre Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu a ieșit la iveală.

Echipa României a pierdut pentru prima dată în istorie un meci în fața columbienilor, scor 3-2. Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, prezenți la meciul naționalei de la Madrid, au dezbătut mai multe subiecte.

Discuţia secretă dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu!

La întoarcerea în țară, Mircea Lucescu și Anghel Irdănescu, foștii selecționeri ai echipei naționale, au tras concluziile despre meciul pierdut cu Columbia.

Cei doi au analizat atât părțile bune și mai puțin bune ale echipei, iar Mihai Stoichiță a vorbit în detaliu despre acestea.

„Foarte uşor au ajuns să joace direct pe apărare, fără ca fundaşii noştri să aibă un strat protector. Depăşeau foarte uşor zona mediană şi dacă o să vă uitaţi la meci în reluare, de foarte multe ori veneau direct pe fundaşii centrali.

Trebuie să fim mult mai atenţi la mijlocul terenului. Chiar am stat mult de vorbă aseară şi cu Lucescu, şi cu Iordănescu după meci, în avion. La modul general, asta este concluzia.

Trebuie să fim mult mai atenţi când avem mingea. Să nu încercăm să încheiem fiecare acţiune în 2-3 pase. Este foarte greu. Să putem să gândim, să avem mai mult mingea, nu doar ei”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru fanatik.ro.

Jucătorii cu o tehnică spectaculoasă

„Am alergat foarte mult aseară, este un efort lăudabil pentru băieţi, dar de ce să-l facem? De ce să alergăm după minge când putem noi să punem adversarii. Avem jucători tehnici.

Dacă iei om cu om, vezi că toţi au o tehnică foarte bună, nu mai spun de tehnica spectaculoasă, cum au atacanţii: Man, Hagi, Moruţan, Drăguş, Florinel Coman. De ce să n-o folosim? Tehnica trebuie folosită nu ca să alergi după minge, ci să stăpâneşti mingea”, a mai declarat Mihai Stoichiţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed